Nemusi to byt ani tak nekala finta jako lenost a pohodlnost. Je mnohem jednodussi se odkazovat na databazi dodavatele nez na vlastni skladove zasoby, zvlaste prekupnici stejne zadne vlastni zasoby nemaji.
Vsechny tyhle shopy ceny primo linkuji z databaze dodavatele - staci kdyz ten da 1 kusu neceho do slevy, tak na 200 eshopech se objevi jeden a ten samy kus s tou zlevnenou cenou. Fyzicky je to ale samozrejmne jeden kusu ktery dostane ten kdo objedna prvni - je jedno na jakem shopu.
Proč je zamčené téma o levných GK?
Re: Proč je zamčené téma o levných GK?
O hádání tam nepadlo ani slovo. A jinak: Asi jsi dobře nepochopil, co jsem napsal. Takže další diskuze k tomuto je bezpředmětná.
To si myslím, že je oboustranné. Měl jsem na mysli hádání s konkrétním eshopem.
Já také 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Vstrom650
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě mi přišlo, že to bylo expedováno, ale týpek mi říkal, že kdyby to náhodou přišlo, ať to nepřebírám:lol:
Kdyby to náhodou přišlo (předpokládám, že na dobírku) za tu nízkou cenu, tak bych to přebral. Když to přijde za tu podstatně vyšší, tak ať si to strčí někam, že

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Vstrom650
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
To by byl luxus za 5000,-, ale podle mě by to pak chtěli vrátit a asi by na to i nárok měli, když objednávka byla stornována
-
- Pohlaví:
wattmetr píše:Jsou to jen finty nekalých e-shopů. Smiř se s tím a kašli na ně.
Jen se snaží nalákat na hezkou cenu a když si někdo objedná, pošlou mu potvrzenou objednávku s jinou (vyšší) cenou a když si toho nevšimneš a potvrdíš, máš problém, protože oni se budou snažit trvat na plnění potvrzené objednávky a budou chtít dostat "svoje" peníze.
Nejlepší rada - ignoruj je
Promiň ale větší pitomost jsem dlouho nečetl. pokud něco kupuji tak platím klidně předem a nikdy se mi nestalo že by mi přišla faktura s vyšší cenou při potvrzení objednávky. Nicméně stát se to může, ale pak mám možnost to nepotvrdit, potažmo nezaplatit. A pokud jsem s prominutím takové tele, že to zaplatím, pak mám 14 možnost odstoupení od smlouvy a dostanu zpět i peníze s poštovným.
- Vstrom650
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Mě přišlo na mail jen souhrn s objednávkou. Žádné potvrzení k odsouhlasení
mmfmoc píše:Stejně tak jsem kdysi dávno objednal 280X z alzy za asi 4,8k. Volali mi, že byla chyba v systému a že se jedná o 270X, jestli chci objednávku stornovat. Nezkoumal jsem to, ale v podmínkách těch eshopů bude, že cena platí až při převzetí zboží, do té doby mohou podle mě cenu změnit, protože ještě nebyla uzavřena smlouva.
Nemusí být pravda, viz. http://www.czc.cz/kdy-vznika-kupni-smlouva/clanek, dokonce je to dáno zákonem

MB: Asus ROG Maximus VIII Ranger | CPU: i5-6600k | CPU Cooler: Noctua NH-U12S | GPU: MSI GTX 1070 Gaming X 8G
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 | SSD: Corsair MX100 256GB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.14 1TB
PSU: Corsair RMx Series RM650x | CASE: FD Define R4 BP w/ window
My Steam Profile (from SteamDB)
RAM: Kingston HyperX Fury Black 16GB DDR4 | SSD: Corsair MX100 256GB | HDD: 2x Seagate Barracuda 7200.14 1TB
PSU: Corsair RMx Series RM650x | CASE: FD Define R4 BP w/ window
My Steam Profile (from SteamDB)
- Worth: $8950 ($2776 with sales)
- Games owned: 501
- Games played: 146 (29%)
- Hours on record: 5,172.1h
-
- Pohlaví:
Smlouvy je uzavřena v okamžiku, kdy potvrdíš nákup v košíku a způsob platby.
Pokud by to bylo,jak pise blue spirit,tak kdyby to nestornoval,tak by mohl pozadovat doruceni zbozi za cenu,ktera tam byla v dobe uzavreni smlouvy ne?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 20309
-
od Stenatko
Zobrazit poslední příspěvek
03 dub 2025 21:42
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 6202
-
od zuzana3
Zobrazit poslední příspěvek
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”