Ahoj,mám tablet Samsung Galaxy Tab2 10.1 (GP-P5110) a kompletně přípravený na dokončení root-u,mám tam CWM apod. takže už potřebuji jen ROMku,teď tam mám Android 4.2.2 a chtěl bych ten starší,což je 4.0 nebo 4.0.4 ICS,které jsem na internetu našel,ale s úplně jinými lokalizacemi,což se tam bojím dát,pak jsem přemýšlel nad CyanogenMod-em,ale ten mi při instalaci(přes ROM Manager) napsal,že je to nepodporované zařízení,i když jsme stáhl přesně tu verzi pro můj tablet a model...
Doporučili popřípadě pomohli by jste mi něco najít? :)
Díky
ROMka pro tablet Samsung
Re: ROMka pro tablet Samsung
Proč starší verzi droida? Nesmysl... Stahni poslední CM pro tvůj tablet, hod ho do rootu na sd kartu a z CWM nainstaluj.
Protože starší verze na to fungovala,nový Android je upravenej na Nový tab3 a ty jeho buttony apod. hrozně se to seká a tablet to nezvládá..
O tom CM jsem mluvil,že mi to hlásí problémy...
O tom CM jsem mluvil,že mi to hlásí problémy...

- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak to bys měl hledat snad systém novější, ale pro tab 2, ne?
android 5 je prej výrazně líp optimalizovanej, ale asi to bude chtít ještě pár dnů / tejdnů počkat

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
No,já bych radši tu starou 4.0.4 se kterou jsem to koupil,frčelo to jak raketa a fungovalo to
Teď jsme našel CyanogenMod,tak to zkusim nainstalovat,je to přes Odin,tak uvidíme,jestli to dokážu...

Teď jsme našel CyanogenMod,tak to zkusim nainstalovat,je to přes Odin,tak uvidíme,jestli to dokážu...

Ja jsem ti psal at to instalujes pres CWM Recovery, ne pres ROM Manager.
Okey,no,když to chceš...
Budu instalovat tuhle ROMku(http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1877286)
A podle tohodle návodu: https://www.youtube.com/watch?v=tJfPwWjnWGY
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Lis 2014 20:14) ---
Takže mám dotaz,tu ROMku(.zip soubor) mám mít na SDkartě v tabletu?
Má dát taky wipe data,a co to vymaže? SDkartu nebo data v tabletu?
Dík
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Lis 2014 20:36) ---
Jen jsem to přepnul do recovery modu (power+volume down) a napsalo to Downloading.. Dont turn off!! Tohle už tam je asi deset minut,omg,nic to nemá stahovat,chci recovery menu,do prdele..
Poradíte?
Budu instalovat tuhle ROMku(http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1877286)
A podle tohodle návodu: https://www.youtube.com/watch?v=tJfPwWjnWGY
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Lis 2014 20:14) ---
Takže mám dotaz,tu ROMku(.zip soubor) mám mít na SDkartě v tabletu?
Má dát taky wipe data,a co to vymaže? SDkartu nebo data v tabletu?
Dík
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Lis 2014 20:36) ---
Jen jsem to přepnul do recovery modu (power+volume down) a napsalo to Downloading.. Dont turn off!! Tohle už tam je asi deset minut,omg,nic to nemá stahovat,chci recovery menu,do prdele..
Poradíte?

To si borec, protože ta úžasná ROM co jsi si našel je určená pro flash přes ODIN (tj. fastboot u jiných zařízení), zatímco návod co jsi našel je určen pro instalaci ROM ve formě instalačního skriptu .zip .
Jestli už máš root tak já chodim do recovery pres ADB... Každopádně pro download mode (pro ODIN flash) je jiná kombinace než pro recovery.
Wipe user data vymaže uživatelská data. SDKarta zůstane netknutá.
Jestli už máš root tak já chodim do recovery pres ADB... Každopádně pro download mode (pro ODIN flash) je jiná kombinace než pro recovery.
Wipe user data vymaže uživatelská data. SDKarta zůstane netknutá.
Kurva,kdo se v tom má vyznat,takže jakou ROMku si mám najít,tahle je .zip ... a tu on na tom návod nahrává,mám to teda dělat přes ODIN nebo jak? Nebo najít novou ROMku?

Z playstore si stahni TWRP manager a v menu vyber install TWRP, najdeš svůj tablet a nainstalujes. ROM skript .zip mrsknes na sdkartu a restartujes telefon, zmacknes kombinaci pro najeti do recovery a odtamtud flashnes.
Okey,ta ROMka,můžu použít tu kterou jsem stáhl,resp. tu z odkazu?
A je tady problém s tím recovery,nejde se mi tam dostat,ae mrknu na net a snad to nějak vykoumám,už se mi to párkrát povedlo...
Pak to "flashnutí",to je to nainstalování té ROMky,že jo?
A můžu dát ten wipe,nebo mám nejdřív factory reset,není to to stejný? Chci to mít čistý...
Dík moc za pomoc :)
A je tady problém s tím recovery,nejde se mi tam dostat,ae mrknu na net a snad to nějak vykoumám,už se mi to párkrát povedlo...
Pak to "flashnutí",to je to nainstalování té ROMky,že jo?

A můžu dát ten wipe,nebo mám nejdřív factory reset,není to to stejný? Chci to mít čistý...
Dík moc za pomoc :)

V recovery dáš wipe user data. Jestli už máš ROM Manager, tak musíš mít root. Když mas root tak je to snadný. Třeba aplikaci z playstoru ROM Installer musí zvládnout i ten pes na tvém avataru.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 5167
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 13:11
-
- 3
- 2667
-
od Mety
20 bře 2025 21:12
-
-
Jaký tablet kolem 3000Kč ?
od michal84 » 22 lis 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 4119
-
od michal84
22 pro 2024 21:43
-
-
-
Tablet jenom pro Home Assistant.
od BigSandy » 14 bře 2025 20:35 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 4648
-
od Zivan
15 bře 2025 08:57
-
-
-
Grafický tablet - pomoc při výběru
od showpayne » 12 srp 2024 19:47 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2150
-