Dva mobilní adepti - který vybrat? Vyřešeno
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Dva mobilní adepti - který vybrat?
Asi ber S3 android je podle mě lepší než WP a S3 podle mě dělá docela kvalitní fotky(tomu moc já nerozumím) ale ty fotky mi přijdou slušné
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Fotky na S3 se zdaleka nerovnají lumii 925.. a jestli je lepší wp nebo android to si každý myslí něco jiného..
S3 neo mám asi týden, taky jsem dlouho vybíral. Pokud bude zájem, můžu nějaký fotky udělat (kvalita fotek pro mě nebyla rozhodující, tak jsem to ani nebral v úvahu)...
Zatím jsem s telefonem spokojenej, co mi trochu vadí, je výdrž baterky. Ale vzhledem k tomu, že je to novej telefon, tak si s ním dosta hraju, takže je logický, že baterka mizí... Někde na fórech jsem četl, že u S3 praskal ten plastovej (imitace kovu) rámeček, ale jak u Neo nevím.
OT: WinDroid: ty si nějaký fotky s S3neo dělal, nebo jsi je jen viděl někde na netu? Koukám, že ty máš fundovanou odpověď opravdu na kdeco...
Zatím jsem s telefonem spokojenej, co mi trochu vadí, je výdrž baterky. Ale vzhledem k tomu, že je to novej telefon, tak si s ním dosta hraju, takže je logický, že baterka mizí... Někde na fórech jsem četl, že u S3 praskal ten plastovej (imitace kovu) rámeček, ale jak u Neo nevím.
OT: WinDroid: ty si nějaký fotky s S3neo dělal, nebo jsi je jen viděl někde na netu? Koukám, že ty máš fundovanou odpověď opravdu na kdeco...
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na s3 neo jsem koukal jak na netu, tak v obchodě, když napíšu full resolution s3 neo photos nebo nějak tak, tak to většinou najde, ale ještě v obchodě a lumie má mnohem větší detaily
WinDroid: Tak až najdeš na internetu fotky z S3 Neo (nepočítám fotky v českých recenzích), tak dej vědět. Já zatím nic nenašel.
Já myslel fotky jako obrázky, ne vídeo.
Je to kompilace obrázků. Pust si to ve full HD. Aspoň vidíš, že jsou ty rozdíly minimální, když to ani není pořádně poznat.
To je úplně k ničemu. Stejně jako hodnotit video podle fotek.
Jestli chceš mít opravdu ten nejlepší foťák a je to tvoje jediný kritérium, i když jsou rozdíly fakt minimální.. (nemůžeš čekat, že to bude fotit jako telefon za 10k), tak by měl brzo vyjít srovnávací test. http://www.mobilmania.cz/clanky/tak-fot ... fault.aspx
Jo jo, vím o tom, ale nějak se s výsledky flákají.
Tak jsem s S3Neo nějaký fotky nadělal, ale žádný zázrak to není. Je pravda, že světelný podmínky nebyly nic moc, takže se projevuje malá světelnost objektivu. Nic jsem nenastavoval, všechno jsem nechal na automatice. Mně to stačí, ale pokud preferuješ kvalitu foťáku, asi bych hledal jinde...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4294
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
08 úno 2025 14:27
-
-
-
Jaký vybrat HDD do notebooku na rozšíření ? Příloha(y)
od ski1961 » 16 srp 2024 13:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1766
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
16 srp 2024 14:23
-
-
-
Jaký z těchto dvou notebooků vybrat?
od Speed_dead » 10 říj 2024 21:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 1968