Dobrý den,
rozhoduji se mezi dvěma notebooky a nevím, kterému bych měl dát přednost. Cena se pohybuje maximálně do 12 000 Kč. Využití je spíše na herní účely, tak bych rád notebook výkonnější.
První notebook: http://www.euronics.cz/notebook-asus-x5 ... h/p377577/
Druhý notebook: http://www.euronics.cz/notebook-hp-355- ... -parametry
Pokud máte návrh na výkonnější notebook do 12 000 Kč tak prosím dejte sem návrh. Jinak z těchto dvou návrhů bych preferoval spíše ten první.
Chtěl bych notebook s Windows 8.1 64 Bit, RAM stačí 4GB, pokud bude s 8GB, nevadí. Procesor chci 4 jádrový, grafiku alespoň 1GB s dobrou propustností. Mé požadavky jsou rozjet Battlefield 3 alespoň na doporučené detaily.
Děkuji za odpověď.
Nejlepší volba notebooku do 12 000 Kč
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nejlepší volba notebooku do 12 000 Kč
Tam je pouze 2 jádrový procesor. Nebude to tolik vadit oproti 4 jádrovému? Jinak ta grafika co tam je sem se díval, že by byla trochu výkonnější než je ta GeForce 820M. Jinak ve srovnání s těmi 2 co sem navrhnul je toto také dobré řešení? V notebooku se vyznám méně, tak se raději ptám, abych nekoupil kšunt :)
mozna dvoujadrovy ale hrave strci ty 4jadrove do kapsy u tech dvou :) a ta gt740 ti na battlefield 3 bude stacit v poho :)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrá, šlo by sehnat i něco výkonnějšího nebo jsme asi tak u konce? Nevím pořádně kde to hledat. Mám asi týden čas tak sehnat co nejlepší dělo :) Ale jak říkáš, i tento by bohatě stačil, i když já preferuji spíše 4 jádro, v procesorech se moc nevyznám :)
tak jsi udělal dobře, než si něco koupil, že si se tu zeptal. A právě že nerozumíš procesorům tak si nech něco doporučit tu. A ikdyž má navrhovaný notebook jen dvě jádra je výkonnější. http://cpuboss.com/cpus/Intel-Pentium-N ... e-i3-3110M
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Vidím, takže ten co mi byl doporučen je výhodnější? Ta grafika GT 740 je také lepší než 820M ? Případně, našlo by se ještě něco co by stálo za zvážení? času mám dost, tak si chci vybrat opravdu pořádně. Domníval sem se, že čím víc jader s frekvencí, tím lepší. Nejvíc mi jde o výkon, ale spíše budu vybírat podle propustnosti grafické karty. Lepší si nechat poradit od vás, jelikož jak znám, koupil bych si kšunt. Máme čas asi do pátku, takže můžeme diskutovat :)
Do 12 000 tisíc našel by se ještě výkonnější než zmíněný doporučovaný? :)
Do 12 000 tisíc našel by se ještě výkonnější než zmíněný doporučovaný? :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Která PC sestava je podle vás nejlepší? Příloha(y)
od Rhadley » 04 lis 2024 16:34 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1955
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 09:03
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6482
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 9
- 3784
-
od rakato11