Zdravím,
Potřeboval bych poradit, s výměnou LCD panelu 15,4 u notebooku HP COMPAQ 6730s...
seděl by do tohoto modelu notebooku LCD panel 15,4 typ: QD15TL03.. ? nejsem si jist, proto žádám o radu...
Předem děkuji...
HP COMPAQ 6730s Vyřešeno
- MSI-MSI-MSI
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: HP COMPAQ 6730s
Ahoj, no nenašel jsem nikde přímo specifikace tohoto kódového označení, nicméně myslím že by bylo lepší hledat (pokud tedy nemáš tenhle typ k dispozici už) konkrétní modelový typ.
- MSI-MSI-MSI
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravím, já jsem nějaké specifika tohoto typu: QD15TL03 našel přes google viz odkaz ...
http://www.aliexpress.com/item/Brand-New-A-1Piece-Lot-QD15TL03-Laptop-LCD-Screen-15-4inch-LED-Notebook-LCD-Panel-Display/629757407.html?
přesný modelový typ se bohužel nedaří nalézt, proto bych potřeboval vědět jestli by do tohoto modelu notebooku, tento LCD panel z označením QD15TL03 šel/seděl...
našel jsem ještě LCD panel typ: LTN154X3 -L01 ...
http://www.aliexpress.com/item/Brand-New-A-1Piece-Lot-QD15TL03-Laptop-LCD-Screen-15-4inch-LED-Notebook-LCD-Panel-Display/629757407.html?
přesný modelový typ se bohužel nedaří nalézt, proto bych potřeboval vědět jestli by do tohoto modelu notebooku, tento LCD panel z označením QD15TL03 šel/seděl...
našel jsem ještě LCD panel typ: LTN154X3 -L01 ...
-
- Pohlaví:
Ono nejde ani tak o specifika, ale o zapojení kabelu. Může být užší, širší, může mít přehozené dráty apod. Koukni na eBay.
- MSI-MSI-MSI
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Vím že jde hlavně o zapojení (to je snad logicky) :) , teď jsem se tak díval a cosi jsem našel, přímo LCD panel na HP compaq, přímo u toho píší že je kompatibilní i s 6730S... uzavírám toto téma tedy, jako vyřešeno :) ...
Zpět na “Problémy s hardwarem”