Jaké domácí kino
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jaké domácí kino
Všechny Vás zdravím, protože se blíží vánoce, tak jsem se rozhodl že si koupím nové domácí kino. Tak bych potřeboval poradit něco výkoného do 6 000,- Zaujalo mě Tohle Sony i ten výkon 850 W by nemusel být špatný, tak předem díky za rady.
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
Jeste bych se trochu porozhledl,koukal jsem,ze nema psany mezi podporovane formaty titulku sub a format xvid.Mozna bych doporucil ohlizet se jeste na tyto formaty.Co se tyce znacky,tak je jedno jestli si koupis sony nebo lg,panasonic nebo sencor,zalezi hlavne jestli budes mit stesti a sahnes po dobrem kusu,ktery ti bude hrat stejne kvalitne a dlouho jako od sony.Nejednou se stalo,ze i sencor co mam doma ja,hraje dyl nez svagruv sonak.
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To by mi zase tolik nevadilo. Jde mi spíše o ten výkon. No ještě si počkám na názor místních odborníků a uvidím.
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
- Anonym
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
majkll píše:To by mi zase tolik nevadilo. Jde mi spíše o ten výkon. No ještě si počkám na názor místních odborníků a uvidím.
jj karlos že...???
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No myslím že to je zcela nesmyslný příspěvek,ale ano mám na mysli našeho profíka karlose 

- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to posunu zase do TOP 30 a zároveň prosím karlose,nechť se vyjiádří.
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejsem sice Karlos, ale řeknu ti jen to, že výkon není až tak důležitý. Jak velkou máš místnost? Pro ozvučení "panelákového" dětského pokoje přebohatě stačí 2x50W (sinusový), víc opravdu nemá význam. Spíš bych se zaměřil na zkreslení, odstupu signálu od šumu atd., pokud jde o zesilovač. Kritickou součástí tohoto řešení ovšem budou reprobedny, takže počítej s plastovým zvukem a plochým přednesem, ikdyž třeba konkrétně SONY má celkem dobře (subjektivně) zvládnuté různé digitální "boostery", takže pokud si s tím vyhraješ, můžeš dosáhnout uspokojivých výsledků.
Hi-End to prostě není.
Hi-End to prostě není.

- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Místnost mám 5 x 4,5 m. Takže myslíš že stačí něco méně výkonného?
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Koukal jsem na ten set a nepíšou, jestli ten výkon 850W je hudební nebo RMS. Přijde mi to na takový chrchláčky a placatej zesík strašně moc. Každopádně pokud bys to pořádně "vohulil", ty repráčky by to zaručeně nestíhaly a co se týče toho subwooferu, nemyslím si, že by podal přesný neslitý bas. Výkon opravdu není všechno (přijde mi to jako u grafických karet, když výrobce prodává nějakou šunku typu X1300 a nasolí tam 512MB paměti - pro tuto kartu naprosto zbytečné, ale spoustu lidí to naláká ke koupi s tím, že čím víc paměti, tím lepší).
Ale abych to nějak shrnul, pokud máš v plánu utratit max 6K za řešení vše v jednom, tato sada svůj účel splní. Stejně jako podobná od Panasonicu nebo JVC. Rozdíly tam budou minimální a rozhodně neplatí, že čím vyšší výkon, tím lepší. V žádným případě ale nečekej nijaký audiofilský žážitky, jako ozvučení k filmům to bude ok, stereo přednesu vážné/rockové/akustické hudby bych se asi bál.
Je to ale jenom můj názor a záleží jen na tobě, jaký máš audio nároky a finance, samozřejmě. Asi by bylo nejlepší si zajít někam do krámu a podobnou sestavu slyšet na vlastní uši.
Co se týče ozvučení tvého pokoje - tam problém nevidím, od 50W RMS na kanál výš je to určitě v pohodě.
Ale abych to nějak shrnul, pokud máš v plánu utratit max 6K za řešení vše v jednom, tato sada svůj účel splní. Stejně jako podobná od Panasonicu nebo JVC. Rozdíly tam budou minimální a rozhodně neplatí, že čím vyšší výkon, tím lepší. V žádným případě ale nečekej nijaký audiofilský žážitky, jako ozvučení k filmům to bude ok, stereo přednesu vážné/rockové/akustické hudby bych se asi bál.
Je to ale jenom můj názor a záleží jen na tobě, jaký máš audio nároky a finance, samozřejmě. Asi by bylo nejlepší si zajít někam do krámu a podobnou sestavu slyšet na vlastní uši.
Co se týče ozvučení tvého pokoje - tam problém nevidím, od 50W RMS na kanál výš je to určitě v pohodě.

Levné domácí kino
Dobrý den.Osobně bych doporučoval dřevěné repro než plast.Je rozdíl když je dřevěný jen subwoofer a nebo celé kino. Osobně doma již 4 roky používám dřevěnou sestavu Genius původně určenou k pc http://www.agen.cz/produkt/41334/Genius ... t-Wood.htm a k tomu mám připojen DVD Recorder Sencor 8216 (akční cena byla 2999kč).Slyšel jsem už spoustu "plasťáků" a ani cena těchto výrobků (11-18 tis.kč) mě nepřesvědčila.DŘEVO JE DŘEVO.Pro obývákové dom.kino je to ta nejlepší varianta.Sousedé o 4 patra níže ví o čem píšu :-) Doporučuji toto http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=2006110011 a http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortc ... tegoryId=0 Bohužel se zde nenacházejí moderní způsoby propojení jako HDMI atd.Kvůli brzké koupi Plazmy příjde ale ke slovu 7.1 AV Receiver Yamaha a Jamo DŘEVO. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3442
-
od petrvorisek
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 16:26