Zdravím. Dnes som sa išiel trocha popozerať do pc. Vybral som chladič, dal som ho naspäť. Potom som chcel dať pamäť RAM do slotu, ale nešlo mi to pretože to bolo zrejme DDR1 a mám DDR2. Tak pc som potom zapol a neide mi monitor. Pripojil som ho pomocou klasického DVI káblu. Skúšal som už aj výmenu grafickej karty, ale nepomohlo to. Všetko je správne zapojené, ventilátory sa točia. Čím je to spôsobené?
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Lis 2014 09:14) ---
Čo mám s tým robiť?
Rozebíral jsem PC a po jeho opětovném složení nejde monitor*
Rozebíral jsem PC a po jeho opětovném složení nejde monitor*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 15 lis 2014 22:54, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „problém s monitorom“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „problém s monitorom“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Rozebíral jsem PC a po jeho opětovném složení nejde moni
Že se točí ventilátory nic neznamená. Pípne počítač po zapnutí jednou krátce?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Nič nepípa.Ako pri normálnom štarte
SaMo píše:Potom som chcel dať pamäť RAM do slotu, ale nešlo mi to pretože to bolo zrejme DDR1 a mám DDR2.
To se mi nezdá. Nepopsal jsi, jak to dopadlo. Máš tam RAMky? Nebo nemáš? Možná jsi je tam narval obráceně!?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle toho co jsi napsal o tom, co jsi v PC dělal, bych soudil na možnost, že jsi neodstranil z procesoru starou teplo vodivou pastu a nedal novou, případně chladič špatně sedí na procesoru. Pokud jsi manipuloval s procesorem, nejde vyloučit i jeho poškození. Další možnost je, že jsi nevhodnou manipulací odpráskl některou RAM elektrostatickým nábojem. Vyloučit nejde i možnost, že jsi při manipulaci v pc něco odpojil a zapomenul připojit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak asi to bude tou teplo vodivou pastou.Stačí ak tam dám normálne lepidlo?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Normální lepidlo tedy určitě nelze doporučit. Vhodná teplo vodivá pasta je ke koupi v každém obchodě s výpočetní technikou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Pohlaví:
Proboha jaké lepidlo? Starou pastu musíš opatrně odstranit a dát tam slabou vrstvičku nové!
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
- morik242
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dokážu si živě představit jak tam napadlá lepidlo a až bude chtít vyměnit chladič tak to vytáhne i s procesorem
Jinak teplo vodivá pasta stojí do 100kč.

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
- Mark Twain
- Mark Twain
Jednak popis závady moc neodpovídá špatnému chlazení CPU a jednak pokud si myslíš, že lepidlo a teplovodivá pasta jsou záměnné, tak už se do toho bez asistence znalé osoby raději nehrabej.
Zkus odpovědět na mé otázky shora.
Zkus odpovědět na mé otázky shora.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Tak čo mám s tým robiť?
-
- Pohlaví:
V první řadě tam dej tu pastu a pak se uvidí co dál.
Starou pastu musíš opatrně odstranit a dát tam slabou vrstvičku nové!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 6069
-
od MoA285
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 00:59
-
-
- 2
- 1315
-
od 9p9