Dobrý den, normalne mi svieti tlačidlo ktorim sa zapina pc a teraz som ho zapol a nesvieti mi. :( Tak neviem čo sa stalo či niečo neni v poriadku alebo sa len odpalili. Ale všetko zatial šlape v pohode.
Vopred ďakujem za odpovede. :)
Nesvieti mi tlačidlo ktorím zapinam pc :(
Re: Nesvieti mi tlačidlo ktorím zapinam pc :(
Vítej na PC-help!
Nemá vliv na funkci PC, je to jen kontrolka, obvykle LEDka. Buď Ti z tlačítka vzadu vypadla nebo je vadná. Oprava jasná, zasadit zpět, resp. vyměnit.
Nemá vliv na funkci PC, je to jen kontrolka, obvykle LEDka. Buď Ti z tlačítka vzadu vypadla nebo je vadná. Oprava jasná, zasadit zpět, resp. vyměnit.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Ďakujem, tam sa veeelmi taško dostanem... Možno ani nedostanem
S trochou šikovnosti určitě. PC musíš stejně otevřít, tak nejdřív zkontroluj, zda nevypadl nějaký drátek z konektoru Front panelu. Pak zjisti, jak je přidělán přední panel - dnes obvykle na nějaké západky - a zkus ho odejmout. Pod předním panelem už by neměl být problém se orientovat.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Zpět na “Problémy s hardwarem”