nejde mi graficka karta
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
nejde mi graficka karta
Ahoj rad bych poprosil o radu rozebral jsem pc a vyndal grafickou kartu kdyz sem ji vratil zpatky tak sem zapnul pc a pak sem si vsiml ze sem tam nestrcil kabel do graficky karty tak sem ho tam strcil a neuvedomil jsem si ze mam zaplej pc okamzite se mi vypnul kdyz sem ho pak zapnul tak mi nefungovala a u graficky karty se mi netoci vetrak nevite co stim mam delat ? Predem dekuju za radu. :)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: nejde mi graficka karta
Možná to GK nepřežila. Máš-li možnost zkus jinou. Případně se mohl poškodit i zdroj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Me se pc normalne rozbehne vsechny vetraky se toci ale jenom u ty graficky karty ne a na monitoru mi vubec nic nenaskoci
Ono se nevyplácí, něco zasouvat kdyš se PC nevypne to vždy hrozí katastrofou. Potřeba jak píše Pic, vyskoušet novou GK protože to vypadá na křemíkové nebe, bohužel.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jinou grafickou kartu nemam ale vsiml jsem si ze ani u zdroje se mi netoci vetrak muze bejt ten problem vtom ??
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi nečteš pozorně co odpovídáme. Již jsem výše psal, že může být poškozený zdroj (zkusit jiný), nebo grafická karta (odzkoušet jinou, nebo tuto v jiném PC). Nejde vyloučit i poškozená základní deska.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Zkusil jsem grafickou kartu do jineho pocitace a funguje.ale ten vetrak nefunguje
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Lis 2014 14:53) ---
Je to problem ??
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Lis 2014 14:53) ---
Je to problem ??
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi ano, protože se bude přehřívat a tím se dále poškodí. Pokud nefunguje asi ventilátor na zdroji, tak podobný problém, jestliže nemá ještě další závadu a to nejspíše ano. Takže jej zkus vyměnit a hned uvidíš zda je zdroj OK.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Uz sem prisel jak nahofit vetrak na zdroji staji tuzkou nebo necim do nej trochu strcit a hned nabehme a toci se a i na grafice se pochvili zacne tocit nemuze to byt v desce jak si psal pred tim ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Lis 2014 15:52) ---
Uz sem na to prisel je to zakladni deskou vyndal sem zdeoj i grafickou kartu dal to do jiho pc a funguke to bez problemu
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Lis 2014 15:52) ---
Uz sem na to prisel je to zakladni deskou vyndal sem zdeoj i grafickou kartu dal to do jiho pc a funguke to bez problemu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4342
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11