Problém s pamětí u PC Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

KrixxxsCZ
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Problém s pamětí u PC  Vyřešeno

Příspěvekod KrixxxsCZ » 16 lis 2014 15:22

Dobrý den mám problém a doufám že mi poradíte ho vyřešit mám 4GB ramek celkem je to 465 GB před pár dny jsem měl aktuálně 250GB místa na disku tak sem si stáhl sérii RE hry tyhle epizody 3,4 HD REM., RE5,RE6 po stáhnutí sem si nainstaloval RE6 a po chvíli zase odinstaloval protože mě to přestalo bavit tak sem to tedy odinstaloval a vymazal sem všechny díly u utorrentu dal sem standartně vymazat torrent + data a vymazal sem složky hry protože sem si vytvořil složku Resident Evil Collection kde sem si vytvořil složku pro díly RE3,RE4,RE5,RE6 ty sem taky vymazal jako vždy když něco stáhnu a chci mít pěkně všechno poskládané no a podívám se na C kolik tam mám místa a vůbec se to nezvětšilo čekal sem že budu mít ze 160 GB zpátky těch 250 ale zůstalo mi to tak jak to je tak se mi podařilo to dát na 171-2 GB ale jen díky tomu že sem se musel rozloučit se hrou jako je například Mafia 1-2 v CZ a State of Decay no tak sem bádal kde je chyba tak mě napadlo že RE stáhnu znova tak sem stáhl znova všechny díly a dal sem to vymazat ihned kompletně a místo 172GB který sem měl ještě dnes tak mám aktuálně 154GB tak nevím kam se to podělo a doufám že mi tu poradíte jak dát zpátky těch 250 GB :cry:

--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Lis 2014 15:46) ---

Napadlo mě že znova vytvořím složku Resident Evil Collection a v tý složce vytvořím podsložky pro díly s názvem Resident Evil 3 Nemesis , Resident Evil 4 HD Remastered , Resident Evil 5 , Resident Evil 6 dám díly do složek a smáznu ale bojím se že mi to sežere pamět ještě víc a že budu mít místo 154 GB třeba 120 GB

--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Lis 2014 19:40) ---

Tak poradí někdo prosím?

Reklama
KrixxxsCZ
nováček
Stav:

Re: Problém s pamětí u PC

Příspěvekod KrixxxsCZ » 17 lis 2014 11:23

Poradí mi prosím někdo?

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod wattmetr » 17 lis 2014 12:22

Vítej na PC-help!

Stáhni si prográmek Space Monger a podívej se, co všechno máš na HDD.
Instalované programy se nemažou, ale odinstalují! Jestli je opravdu mažeš, tak už máš v PC docela slušný "bordel" a nejlepší by byla přeinstalace.
Pleteš si paměť (RAM) a úložiště (HDD)! Ujasni si pojmy, pak je Ti špatně rozumět!

A nakonec (ale vlastně nejdřív) si přečti Pravidla Fóra a Jsem tu poprvé. Pak do dotazu doplň to, co tam chybí.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

KrixxxsCZ
nováček
Stav:

Příspěvekod KrixxxsCZ » 17 lis 2014 15:51

Děkuju omlouvám se že nevím rozdíl mezi HDD a RAM chci se jen zeptat podařilo se mi ze 153 to dát na 181 GB tím programem co mi tady uživatel poradil ale já to potřebuju dát na 250 GB najdu přes ten program i stažené soubory tím myslím například hru Resident Evil? a pod čem bych to měl hledat?

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 17 lis 2014 17:01

Stažené soubory najdeš ve složce "stažené soubory" resp. Downloads ve svém domovském adresáři (User\jmeno uzivatele)

KrixxxsCZ
nováček
Stav:

Příspěvekod KrixxxsCZ » 17 lis 2014 17:06

Já nevím jak bych to měl jináč vysvětlit aby to ostatní pochopili a poradili mi mám 4GB RAM dohromady je to 465 GB před pár dny zpátky sem měl ještě 250 GB místa na disku tak jsem si řekl že si zahraju sérii RE když v lednu vyjde Remeastered verze RE1 na PC stáhl jsem si tedy RE3,4,5,6 a dal sem si to do seřazené složky s názvem Resident Evil Collection nainstaloval sem si pouze RE6 který byly ještě ke všemu komprimované měly 5 GB a byly v CZ po pár minutách jsem hru odinstaloval přes přidat nebo odebrat programy tak jak to dělám klasicky když mě něco přestane bavit a zapnul jsem si Utorrent a dal jsem smazat torrent + data mazal sem pouze sérii Resident Evil kolekci když sem celou kolekco měl na PC tak mi to z 250 GB skočilo na takových 165 GB ted si nejsem jistej tak sem to vymazal protože vím že když vždycky něco stáhnu a pak to smáznu tak se mi to zpátky přičte no a tak sem to vymázl tu RE sérii co sem si stáhl a pak se podívám do Tento Počítač a koukám že velikost místa na disku mi zůstala tak jako kdyby tam ta RE série byla pořád tak sem bádal a bádal a nedobádal tak sem se musel rozloučit ještě se State of Decay a The Wolf Among Us sérii tak se mi díky tomu přičetlo pár GB tak sem měl místo 165GB 171GB díky tomu programu Space Monger mám těch takových 180 GB ale někdo psal že ta sérka i když sem jí vymázl tak někde soubory zůstali ale já hledal a nikde sem nemohl najít

--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Lis 2014 17:10) ---

1TCword - právě já mám v Download všechno pěkně seřazené já tam mám složku Games kam si to vše stahuju a vždy si to v Games dám do složky v případě jak sem to udělal s RE sérii stáhl sem si všechny díly co jsou na PC a vytvořil sem si složku s názvem Resident Evil Collection a do tý složky sem si dal další složky pro jednotlivý díly a jak sem psal standartně sem to smáznul přes torrent dal sem smazat torrent + data podíval sem se do složky Games a Resident Evil Collection tam zůstalo tak sem to vymázl ještě z tý složky ručně protože to tam zůstalo že sem to dal do složky RE Coll. ale GB se nepřičetly

Uziv00

Příspěvekod Uziv00 » 17 lis 2014 17:12

Právě jsi se přiznal k tomu, že uvedené hry stahuješ přes torrent a tudíž zjevně provozuješ nelegální činnost. Prostuduj si pravidla a tam najdeš, že s takovými věcmi zde nepomáháme.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Doplnění RAM paměti Příloha(y)
    od bugicek7lpCZ » 09 zář 2024 20:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    25
    7792
    od bugicek7lpCZ Zobrazit poslední příspěvek
    07 říj 2024 19:04
  • Deska a paměti pro 9900X
    od Hromotluk » 05 úno 2025 09:09 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    8
    3436
    od Hromotluk Zobrazit poslední příspěvek
    09 úno 2025 20:22
  • Výběr desky a pamětí
    od MariTopHigh » 02 lis 2024 07:57 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    5
    2576
    od MariTopHigh Zobrazit poslední příspěvek
    02 lis 2024 23:00
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4465
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3728
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36

Zpět na “Problémy s hardwarem”