na pc nabehnou jen ventilatory
na pc nabehnou jen ventilatory
zdravim mam taky problem že ja si nasel nejake starsi komponenty ale vsechny byly 100% funkcni tak zapojil jsem vsechno (jen u tech malych kabliku si nejsem jisty že jsem je zapojil spravne)tak po zapnuti nabehl jen ventilator sitovka se rozsvitila a mechanika reagovala ale jinak nic jenho
Re: na pc nabehnou jen ventilatory
Tak nám zkus napsat, co za komponenty jsi vlastně zapojil, včetně typů těch komponentů!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Asi tomu nebudeš věřit, ale věštci tady stále chybí. Tak ať se snažíme sebevíce na pc ti nevidíme. Pokud dodáš informace o té složenině PC, možné bude možno něco poradit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus v Pc nechat jen základní desku s procesorem a jednou RAM a grafickou kartu. Disk a mechaniku CD/DVD odpoj a to oba kabely. K PC připoj jen klávesnici a myš a také monitor. Pak zkus spustit PC. Jestliže PC nenaběhne s chybou na obrazovce monitoru, je některá z připojených součástí vadná. Ještě to můžeš znovu zkusit zase jen s druhou RAM, pokud máš 2. Jestliže nepochodíš, tak zkusit postupně jiný zdroj, a grafickou kartu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
no zkusil jsem skoro sechno ale porad nic tak me napadlo uz vymnenit jen jednu vec a to procestor tak svu Core 2 duo E4300 jsem dal pric a dal jsem misto nej Pentium 4 3.20Ghz no a pak vsechno vvpoho najelo ale porad me trapi proc ten procesor nechtel najet když jsem ho asi měsicem vyndal z funkčniho počitače a od te doby byl pořad dobře zabalen a nepracovalo se s nim
wattmetr píše:Tak nám zkus napsat, co za komponenty jsi vlastně zapojil, včetně typů těch komponentů!
Co tekhle rozumná odpověď na mou připomínku?

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
cool55623 píše:tak svu Core 2 duo E4300 jsem dal pric a dal jsem misto nej Pentium 4 3.20Ghz no a pak vsechno vvpoho najelo
I kdyz tam jde strcit, nemusi byt podporovan deskou ci jejim BIOSem. Co je to za model?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
deska:GA-8I945PL-G
procesor:Core 2 duo E4300 patice 775
procesor:Core 2 duo E4300 patice 775
no ještě mě napadlo že jesli by to nemohlo byt tou pastou protože jak jsem se na to CPU dival taky některy z těch zlatych konektoru měli trochu jiny odstin než ty ostatni taky bledši
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podle této stránky - http://www.gigabyte.cz/products/page/mb ... l-g/specs/
Není dvou jádrový procesor podporován.
Není dvou jádrový procesor podporován.
tady je zas napsane že ten procesor podporuje http://www.gigabyte.com/support-downloa ... x?pid=1951
a na plno dalšich strankach ano
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Lis 2014 00:00) ---
ja budu radši věřit tomu že je podporovan a možna že nefunguje kvuloi tomu že je zapatlany od pasty tak jak bych mohl to cpui od ni vičistit aniž bych poškodil ty zlate konektroy (nebo jak se to naziva)
a na plno dalšich strankach ano
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Lis 2014 00:00) ---
ja budu radši věřit tomu že je podporovan a možna že nefunguje kvuloi tomu že je zapatlany od pasty tak jak bych mohl to cpui od ni vičistit aniž bych poškodil ty zlate konektroy (nebo jak se to naziva)