Chování flesh disků ve Win 7
Chování flesh disků ve Win 7
Dobrý den, bylo mi doporučeno předat svůj problém zde. Mám takový asi ojedinělý problém. Vždycky mi nějakou dobu po čisté a nové instalace Win 7 přestanou fungovat všechny fleš disky. Třeba externí hdd, který má vlastní zdroj (úprava z 3,5) mi jede v pohodě, ale jiné veškeré flešky i mp4 přehrávače ne. Ozve se pípnutí, ukáže se, že se zařízení přidalo, ale když dám pravým neukáže se název zařízení, ale jen tři tečky. Každý by řekl, že jsou špatné ovladače atd,. ale ono to vždycky funguje 1, dva dny a pak se to stane, aniž bych instaloval nějaký program, který to způsobil, nebo ovladače win, desky atd. V nouzovém režimu vše v pohodě funguje. Na viry mi to kluci tady otestovali a nic...
susperian
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Chování flesh disků ve Win 7
Pokud si uvedenou flashku zobrazíš třeba Total Commanderu je zobrazena?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Bohužel ne. Píše to stejně jako když dam normálně přes počítač a to písmeno f a vyměnitelný disk nic vic. Nenapíše to název jako v nouzáku Adata, nebo Transcend. Když na to kliknu, že to chci otevřít, ukážou se hodiny a konec musím natvrdo restartovat pc.
susperian
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pravděpodobně používáš přední USB a co zkusit ty vzadu na bedně.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Dělá to i vzadu. Mám tam i na USB 3.0 a fleška to podporuje a taky nic. Ani žádný vykřičník ve správci zřízení nic.
susperian
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2947
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek