Zdravím,
znova mně Win8 utvrdili že stoji za ...
Normalně jsem pracoval, notebook přepnul do režimu spánku a když jsem ho otevřel, čekalo mně nemile překvapení. Začali se bez mého vědomí instalovat aktualizace. Už asi 30 minut tam píše 9 z 113.
Dost mne tímto Microsoft rozčiluje a to jsem teď už slušný. Co kdybych byl někde bez zásuvky a to už vůbec nemluvim o tom, že potřebuji pracovat a ne jen sedět a čumět.
Ale jelikož mi za chvíli končí přednáška, chtěl bych vědět jak mohu notebook bezpečně přepnout do režimu spánku. Stači jen zavřít?
Děkuji
Windows 8 a aktualizace
Re: Windows 8 a aktualizace
Ja to vím a proto mne štve, že se mne notebook nijak nezeptal a hned instaloval. Navíc jich je takový počet a mne se kráti čas. Budu teď 2x přebíhat na další přednášky a potom cesta vlakem atd. Jako celou tu dobu ten notebook nemůžu Mít otevřeny a ani nevydrží baterie. Prostě bych za tento systém Microsoftu nakopal...
-
- Pohlaví:
Automatické aktualizace lze zakázat a průběžně instalovat manuálně.
To neni systemem, ale uzivatelem. System instaluje na pozadi aktualizace proto, ze je to tak nastavene.
Pedpokladam ze kdyz se pocitac vypinal tak misto "vypnout" tam bylo "nainstalovat aktualizace a vypnout".
Az priste nebudes chtit instalovat aktualizace, tak nejspolehlivejsi zpusob je zakazat sluzbu Windows Update.
Aktualizace je take mozne kdykoliv zastavit - system udela rollback te jedne prerusene aktualizace a nabehne normalne.
Pedpokladam ze kdyz se pocitac vypinal tak misto "vypnout" tam bylo "nainstalovat aktualizace a vypnout".
Az priste nebudes chtit instalovat aktualizace, tak nejspolehlivejsi zpusob je zakazat sluzbu Windows Update.
Aktualizace je take mozne kdykoliv zastavit - system udela rollback te jedne prerusene aktualizace a nabehne normalne.
Petr22: Já ho nevypínal, pouze jsem ho přepnul do režimu spánku. Po otevření mi misto systému naběhla instalace aktualizaci. A hlavně u Win8 se ztratilo to co bylo u XP, instalování aktualizaci při vypnuti, Win8 ti kolikrát napíše "za 15 minut instalace aktualizaci" a už nejde udělat nic jiného než je spustit, protože pokus o vypnuti nebo restartování vede k začátku instalace.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651
od mmmartin » 06 úno 2025 15:29 » v Windows 11, 10, 8... - 14
- 10336
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
21 úno 2025 17:21
-
-
- 4
- 3316
-
od kecalek
28 srp 2024 19:35
-
- 6
- 8280
-
od zeus
05 srp 2024 15:30
-
- 2
- 2838
-
od kecalek
27 črc 2024 13:30
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 4110
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-