Skryté instalace
Skryté instalace
Zdravím, nějak mi zmizela většina instalací z PC. V ''Přidat nebo odebrat programy'' nebo v ''Revo uninstaleru'' mám 8 instalací (většina od Windows) a v CCleaneru jich mám tak 20, ale v počítači toho mám mnohem víc, včetně her a jiných programů. Něco jsem promazal klasicky C:Program Files atd..,ale spoustu toho nejde odinstalovat ''ručně'' nevíte někdo co s tím?
-
- Pohlaví:
Re: Skryté instalace
A to je ta chyba.Něco jsem promazal klasicky C:Program Files atd.
Na to to přeci nemůže mít vliv, když jsem to dělal jako poslední možnost, ty instalace tam nebyly už předtím.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud mažeš (klávesou Delete) nainstalované programy v Program files, tak mažeš jen co je uloženo tam, ale hromadu toho je uloženo v jiných částech PC v systému a to tam vše zůstává a pak to dělá problémy. Programy je třeba regulérně odinstalovat programy uninstal, nebo pře přidat, či odstranit. Jen data (foto, filmy, hudbu, dokumenty ap.) je možno mazat.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Já vím jak se mažou programy, ty u kterých bylo Uninstal jsem odinstaloval ručně, ale ty u kterých nic nebylo jsem nechal. Jen mě zajímá čim to může být, že mi všechno tak zmizlo.
-
- Pohlaví:
Programy se nemažou, ale odistalovávají! Zpravidla je ta možnost už u programu v nabídce Start /u kvalitních programů/ případně jsou Ovládací panely. Teprve potom je možné ty "pozůstalosti" odstranit v Program Files. Nejde to jinak.Já vím jak se mažou programy
Pokud ti to "samo zmizelo" máš tam možná vetřelce a v sekci HijackThis požádej o kontrolu logu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 2535
-
od Sirkosta
Zobrazit poslední příspěvek
23 čer 2025 19:21