cistenie ntb od prachu

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

nospe
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

cistenie ntb od prachu

Příspěvekod nospe » 19 lis 2014 16:59

Zdravim,

vie mi niekto prosim poradit nejaky overeny kvalitny servis v Prahe kde mi kompletne vycistia notebook? Od prachu a pripadne aj vymenia tu teplovodivu pastu pokial to je potrebne a proste vsetko co s tym suvisi (az tak sa v tom nevyznam). A bolo by fajn aj keby to tam spravili cim skor, pretoze potrebujem notas do skoly. Ja som este neotvaral notebook tak sa toho trochu bojim. Alebo pripadne pokial je tu niekto kto to vie takto profesionalne spravit tak mozme sa dohodnut tiez. Ide o ntb Sony Vaio.

Vopred dakujem za akekolvek tipy... :smile:

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: cistenie ntb od prachu

Příspěvekod Pic » 19 lis 2014 18:08

Bohužel nevíme odkud jsi, tak si dej v GOOGLU vyhledat servisy výpočetní techniky v nejbližším okolí bydliště a po zjištění tel. čísla si tam zavolej, jak rychle a za kolik to udělají.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

nospe
nováček
Stav:

Příspěvekod nospe » 19 lis 2014 18:17

No napisal som, ze servis v Prahe ;) a to som skusal samozrejme, ale to mi najde 100500 servisov. A ja by som rad fakt nejaky uz overeny... Mam totiz trochu obavy, aby nieco nahodou neposrali alebo ked ja u toho nebudem, tak aby som este nedostal potom ntb so starsou ramkou, grafikou a podobne..

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 19 lis 2014 19:31

Treba ceskyservis v Modranech.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Zpět na “Vše ostatní (hw)”