Dobrý večer, mám samsung galaxy s2 a vůbec nenaskočí android jen se zobrazí název telefonu, ale dál nic.
Tak jsem hledal na internetu a našel jsem návod na této stránce zde je odkaz http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=63&t=136810.
Nebyl by problém to podle toho udělat jenomže já jsem se zasekl u toho, že telefon v tom modu ze které se načítají ty soubory na přeinstalaci romky z paměťové karty, tak ty soubory se tam žádně neukážou(ano předem jsem je tam nakopíroval přes PC). Zkoušel jsem všelijak paměťovou kartu formávat, ale nic nepomohlo.
Paměťová karta je na 100% funkční
Moc děkuji za jakoukoliv pomoc.
Galaxy S2 - problém s androidem
- milan.zeithammer
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Galaxy S2 - problém s androidem
To, že ti nenaskočí android, neznamená, že hned musíš instalovat alternativní ROM např. CyanogenMod (samozřejmě alternativní ROM jsou většinou mnohonásobně lepší). Stačí uvést telefon do továrního nastavení (trojhmat) a tam vybrat factory reset, na úvod. Instalace alternativní recovery a způsob, jak toho docílit, jsou trochu jiné postupy (někde je zapotřebí odemčení bootloaderu, root, utility).
Vždycky se píše, jakou máš verzi Android.. tady máš podmínku, telefon nesmí mít root a musí mít defaultní ROM.
Soubory musíš mít formát *.zip, takže si je doufám nerozbaloval. Jinak složky na SD kartě vidíš?
Vždycky se píše, jakou máš verzi Android.. tady máš podmínku, telefon nesmí mít root a musí mít defaultní ROM.
Soubory musíš mít formát *.zip, takže si je doufám nerozbaloval. Jinak složky na SD kartě vidíš?
Naposledy upravil(a) Microsheep dne 22 lis 2014 00:53, celkem upraveno 1 x.
Presne,jak pise Microsheep.Snad si je nerozbalil.Pokud ne,tak by meli byt videt.Nebo delas neco spatne.
Ale pokud primo nechces alternativni romku,tak spis udelej ten factory reset.A zkus,jestli telefon naskoci.
Ale pokud primo nechces alternativni romku,tak spis udelej ten factory reset.A zkus,jestli telefon naskoci.
- milan.zeithammer
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Jasně že jsem ty soubory nerozbaloval...
Tovární reset nefunguje jinak bych sem nepsal. Telefon je porad ve stejné fázi jen se zobrazí. Samsung galaxy s2. Proto jsem přistoupil k nahrání nové ROM. Jenomže ty zip soubory co jsem nahrál na tu paměťovku se v tom módu vůbec nezobrazuji.
Tovární reset nefunguje jinak bych sem nepsal. Telefon je porad ve stejné fázi jen se zobrazí. Samsung galaxy s2. Proto jsem přistoupil k nahrání nové ROM. Jenomže ty zip soubory co jsem nahrál na tu paměťovku se v tom módu vůbec nezobrazuji.
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jakou máš verzi Androidu? - nenápadně jsem to naznačil ať mi to prozradíš.. Samsung S2 není verze systému, jelikož se nedostaneš do telefonu, tak asi nebudeš vědět, co si tam ani měl. (máš verzi Android recovery <3e>?). Zobrazují se ti složky, na té SD kartě? Dáváš soubory do kořenové složky ? Tedy pouze /sdcard/. Určitě to ukládáš na SD kartu?. Doporučoval bych formátovat SD kartu na FAT32 a to nejlépe přímo z telefonu. (musel bys použít něčí jiný, z recovery jí nesformátuješ, možná přes ADB a to by bylo na déle).
- milan.zeithammer
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Kdybych věděl verzi určitě bych ji napsal :) nemusíš ze mě dělat hned idiota :)
SD karta je prázdná jen jsem tam udělal složku a do ní vrazil ty soubory zazipovaný. Zkoušek jsem to i bez složky ale výsledek je stejný. Zkoušel jsem to dát na pametovku jak přes tablet tak i přes pc.
Složky se asi nezobrazují když jsem psal ze se nezobrazuje nic.
SD karta je ve FAT 32.
Ano verze recovery módu je ta co si napsal.
Zkusím ji ještě jednou zformátovat a dát to tam znova ale už jsem to dělal nejmíň 4x.
SD karta je prázdná jen jsem tam udělal složku a do ní vrazil ty soubory zazipovaný. Zkoušek jsem to i bez složky ale výsledek je stejný. Zkoušel jsem to dát na pametovku jak přes tablet tak i přes pc.
Složky se asi nezobrazují když jsem psal ze se nezobrazuje nic.
SD karta je ve FAT 32.
Ano verze recovery módu je ta co si napsal.
Zkusím ji ještě jednou zformátovat a dát to tam znova ale už jsem to dělal nejmíň 4x.
Zip soubory musi byt primo na karte, ne v zadne slozce.
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud si vyzkoušel i formát SD karty přímo z jiného telefonu a SD karta je v pořádku, tak nejspíše bude problém se samotnou recovery. Nic jiného mě nenapadá. Takže můžeš vyzkoušet jiný způsob a to přes Download Mode, návod máš zde - http://wiki.cyanogenmod.org/w/Install_CM_for_i9100.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3390
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36