windowsi a klíče

...

Moderátor: Mods_senior

trompo
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

windowsi a klíče

Příspěvekod trompo » 30 lis 2007 20:56

zdravim, chtěl bych se zeptat jestli je cd key u windowsu nejak vazany jen na jedno cd ??? nebo je jedno z jakyho cd je nainstaluju???? (mám cd key od školy... al nemám cd:)

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 30 lis 2007 21:18

je jedno jaké máš cd ale stejně ti to nepůjde.na štítku je jiné číslo než se zadává při instalaci a ve škole pochybuji, že nejsou aktivované, takže smůla.já mám na štítku číslo a když jsem se to co jsem mělv pc zkoušel změnit tak mi to číslo co mám na štítku nebralo, že je chybné takže ........
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Koja
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Koja » 30 lis 2007 21:44

IMHO jedno CD můžeš nainstalovat pomocí více CD Keys :wink: .. Nefungují všechny čísla u všech CD, ale taky neplatí, že 1 CD = 1 Key :wink:
Everybody lies so don't trust anyone. :)

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 01 pro 2007 17:47

Při instalaci je nutno zadat přesné CD-Key, ale před aktivací je ho možno změnit.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”