Ten ventilátor jsem již promazával, ovšem důvod te výměny toho zdroje je hlavně to že budu měnit i grafickou kartu v uterý. Budu tam dávat stejnou jako teď GTX 460 2GB protože je vadná a přitom vyměním i zdroj.
Mám ještě něco prověřit aby mi ten nový zdroj seděl ? Díky
--- Doplnění předchozího příspěvku (22 Lis 2014 15:00) ---
Tohle je ta moje deska
Přesnější informace tady
http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/publ ... docLocale=
Bude tento zdroj sedět v sestavě ? Vyřešeno
Re: Bude tento zdroj sedět v sestavě ?
Za kolik tu kartu kupuješ? Desku může napájet jakýkoliv ATX zdroj (dostatečně výkonný).
Za 1500,- Kč, je uplně stejná nepoužitá jako byla jak jsem pc kupoval před 2 roky cca.
Tak to bych nekoupil ani ve snu. Kup raději HD5870, kterou za tu cenu úplně v pohodě seženeš a je o nějakých 30% výkonnější.
To je sice možné
, ale já radeony nechci. kupuju jen Nvidie. Tato karta je jen ja přechodnou dobu do té doby než vyjde GTA5, pak koupím lepší a tuhle dám do druhého pc.

To nic nemění na tom, že se svým nesmyslným přesvědčením o tom, že je něco lepší, i když reálné, nezávislé testy dokazují opak, připravuješ o výkon a budeš se o něj připravovat i na dále, po instalaci karty do druhého PC.
Tvoje věc.
Tvoje věc.
Hledám ji ale nemužu ji nikde najít, prodává se ještě ? Vidím pouze 5450. Vidím že některé mají i pasivní chlazení. Musel bych ji první vidět jak funguje než bych ji koupil, hlavně jak je hlučná. Ale asi to má nějaký důvod proč jsou o tolik levnější ne ? Jaký je rozdíl mezi HD a R verzi u těch radeonu.
O tolik levnější? Ne, prostě se prodávají za tu cenu. To je prostě tržní cena. Ne vždy to musí mít nějaký důvod. To je přesně důvod, proč se vyplatí kupovat jen některé použité komponenty. Cenu za GTX460 například uměle navyšují lidé, jako jsi ty, kteří bezdůvodně odmítají radeony.
HD5450 je úplně něco jiného. Mám samozřejmě na mysli z druhé ruky, HD5870 je karta ze stejné doby jako GTX460, kterou předpokládám také kupuješ z druhé ruky, protože se už několik let neprodává. Rozdíl mezi HD a R.. Jsou to úplně jiné edice karet, takže je to špatně položená otázka.
Koukej se po HD5870 z druhé ruky s nereferenčním chlazením, teď jsem žádnou taky nenašel do 1500, ale pravidelně se objevují a rozhodně ne zřídka.
HD5450 je úplně něco jiného. Mám samozřejmě na mysli z druhé ruky, HD5870 je karta ze stejné doby jako GTX460, kterou předpokládám také kupuješ z druhé ruky, protože se už několik let neprodává. Rozdíl mezi HD a R.. Jsou to úplně jiné edice karet, takže je to špatně položená otázka.
Koukej se po HD5870 z druhé ruky s nereferenčním chlazením, teď jsem žádnou taky nenašel do 1500, ale pravidelně se objevují a rozhodně ne zřídka.
Jasně rozumím, no já nekupuju starou je nová se zárukou akorát u ní není krabice.
Potom je to na tobě.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
No nevím, ale kupovat kartu, která je "nová 4 roky"... Minimálně bych ji neoznačil za novou a dnes se za 1,5K dají sehnat mnohem lepší karty, ať už výkonově, spotřebou nebo provozníma vlastnostma...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2778
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
23 bře 2025 09:26
-
- 6
- 2670
-
od Everest
26 led 2025 17:47
-
- 1
- 2953
-
od Alferi
14 úno 2025 17:23
-
-
Doplnění grafické karty ke stávající sestavě Příloha(y)
od Kozina » 16 srp 2025 17:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 4196
-
od Kogaku
včera, 22:42
-
-
- 9
- 7660
-
od Kogaku