Stala se mi divná věc, na aukru jsem viděl LCD monitor * od prodejce, ptal jsem se ho na nějaké parametry, tak mi hned odpověděl na půlku dotazovaných parametrů a že zbylé věci zjisti další následující den, až se k němu dostane, jenže se stalo, že neodpověděl už a zároveň AUKCE skončila (POLOŽKA NEBYLA ZAKOUPENA). Tak mě zajímá, jestli je tohle normální chování.
* Co je to za formu aukce? Není to ani kup teď, ani ani přihazování, ale je to Přidat do košíku.
Aukro náhlé ukončení aukce
Re: Aukro náhlé ukončení aukce
přidat do košíku funguje stejně jako v normálním e-shopu. A prodejce může aukci zrušit kdykoli chce.
My pc:
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
CPU: AMD FX-6350, GPU: ASUS STRIX GTX 960 DirectCU II OC, RAM: 8Gb DDR3, MB: MSI 970 GAMING, HDD: SEAGATE 2TB, CPUFAN: SilentiumPC Fortis 2 XE1226, CASE: EVOLVEO F125
Prodejce může aukci kdykoliv ukončit, když k tomu má důvod. Občas se to stane.
O košíku se dozvíš víc když si na Aukru prostuduješ k čemu jsou Aukru Shopy: http://aukro.cz/country_pages/56/0/shops_infopage.php
O košíku se dozvíš víc když si na Aukru prostuduješ k čemu jsou Aukru Shopy: http://aukro.cz/country_pages/56/0/shops_infopage.php
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Do košíku mi jdou přidávat věci z aukroshopů a v aukcích, kde je více jak jeden kus.
To, že aukci předčasně ukončil může být normální chování i nemusí, ale nějaký důvod k tomu zřejmě měl. Jestli máš o zboží zájem, zkus mu ještě napsat, případně se na důvod zeptat.
To, že aukci předčasně ukončil může být normální chování i nemusí, ale nějaký důvod k tomu zřejmě měl. Jestli máš o zboží zájem, zkus mu ještě napsat, případně se na důvod zeptat.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 6383
-
od nev259
Zobrazit poslední příspěvek
11 úno 2025 11:38