Obávám se, že ten HDD už je natolik poškozený, že ho neprověří žádný diagnostický program od kohokoli.
Doporučuji z něj stáhnout data dokud to jde (jak píšeš výše) a pak teprve případně začít experimentovat. Ta dosavadní činnost zřejmě nikam nevede.
Jak opravit smazane drivery a navratit zmizely hard disk?
Re: Jak opravit smazane drivery a navratit zmizely hard disk
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jak se jmenuje ten program? A nebo mam se zeptat vyrobce? Jak zjistim kdo je vyrobce. Nanejvys tam bude napsano: made in Taiwan ci China. Je to Dell laptop, ale davaj do toho casti z celeho rozvojoveho sveta.
Ted jde o to, JAK experimentovat.....

Ted jde o to, JAK experimentovat.....

Jak už ti bylo několikrát řečeno, je to na NOVÝ disk. A podle mě jakýkoli experimetstejně dopadne tak, že starý disk švihneš do popelnice.
Mně taky disk odešel
. A já si ho rozebrala a hrála si sním
.

Je to uplne jednoduchy. Ten druhy disk "D" budu pouzivat dokud jeste alespon trosku bude fungovat. A az prestane i tento druhy disk, pak budu bez pocitace. Zadny novy disk se nebude konat. Nejsou prachy.
(Leda-ze by prisla nejaka chytra rada jak je opravit.....)
(Slysel jsem, ze se stal pripad, ze disk nechtel ukazat data. Nekdo ho dal na mrazak do lednicky.....a svete div se....zacal fungovat a vsechna data byla obnovena. Avsak nez prikrocim k temto podobnym experimentum, jeste bych zkusil nejaky chytry programek, ktery by automaticky spravil disk.)
(Leda-ze by prisla nejaka chytra rada jak je opravit.....)
(Slysel jsem, ze se stal pripad, ze disk nechtel ukazat data. Nekdo ho dal na mrazak do lednicky.....a svete div se....zacal fungovat a vsechna data byla obnovena. Avsak nez prikrocim k temto podobnym experimentum, jeste bych zkusil nejaky chytry programek, ktery by automaticky spravil disk.)
už jsme toto tisíckrát řešili .. Pokud jsou vadné sektory bohužel . Disk je na odchodu . Nenapravíš . Ani když dáš do mrazáku .. to spíš se pak dá lehce zničit ten disk ..
Nechápu co tady autor nechápe disk je prostě v prd***. Pokud si pořád myslíš že to diskem není tak si nějak sežeň instalaci windows a PC si přeinstaluj ,ale potom už PC nemusí nastartovat vůbec. Žádný program co by spravil zničený disk neexustuje! Klidně ten disk strč i do mrazáku ale dost pochybuju že to udělá něco jiného než že ten disk zlikviduje uplně.
Řešení tu už máš stáhni si data z toho disku někde na flashky nebo do cloudy nebo kdekoliv chceš. Ten disk může každou chvíli umřít uplně čímž bys o ty data přišel uplně!
Řešení tu už máš stáhni si data z toho disku někde na flashky nebo do cloudy nebo kdekoliv chceš. Ten disk může každou chvíli umřít uplně čímž bys o ty data přišel uplně!
W7 na disku D byl v podobnem stavu = nechtel vubec nastartovat. Musel jsem cekat mnoho hodin ci dny. Ale pote co jsem pouzil tyto freewaery:
- Driver Booster 2
- Advanced SystemCare 7
...tak se to AUTOMATICKY SPRAVILO do takoveho pouzitelneho stavu, ze nyni musim cekat pokazde asi JEN 15 minut nez W7 nastartuje na D disku
Skoda-ze jsem neobjevil tyto freewaery jeste v dobe, kdy Vista na disku C sla jeste nastartovat i pres to mnohahodinove ci nekolikadeni cekani. Asi by take spravily Vistu na C disku do pouzitelneho stavu jako to udelaly s W7 na D disku.

- Driver Booster 2
- Advanced SystemCare 7
...tak se to AUTOMATICKY SPRAVILO do takoveho pouzitelneho stavu, ze nyni musim cekat pokazde asi JEN 15 minut nez W7 nastartuje na D disku

Skoda-ze jsem neobjevil tyto freewaery jeste v dobe, kdy Vista na disku C sla jeste nastartovat i pres to mnohahodinove ci nekolikadeni cekani. Asi by take spravily Vistu na C disku do pouzitelneho stavu jako to udelaly s W7 na D disku.

¨Ne neudělali chápeš to ? . Takovej program nic neudělá !!
A jak je pak mozne, ze od te chvile co jsem je pouzil, nemusim cekat hodiny ci dny, ale jen cca 15 minut? A na druhou stranu: Pocitac fungoval PERFEKTNE az do doby kdy jsem rucne neco odinstaloval / smazal pred cca mesicem.
Chápeš to ? . že ten disk nemusel být tolik poškozen jak je teĎ .
A jak je mozne, ze ted je vice poskozen nez pred tim, kdyz ho VUBEC nepouzivam?
A pred asi mesicem, jak je mozne, ze najednou z niceho nic, z hodiny na hodinu se najednou poskodil kdyz fungoval PERFEKTNE? (Krome toho, ze jsem okamzik pred tim, nez prestal fungovat, neco asi dulezityho odinstaloval / smazal.) (Od te doby ho vubec nepouzivam, protoze Vistu na nem nemuzu nastartovat.)
A pred asi mesicem, jak je mozne, ze najednou z niceho nic, z hodiny na hodinu se najednou poskodil kdyz fungoval PERFEKTNE? (Krome toho, ze jsem okamzik pred tim, nez prestal fungovat, neco asi dulezityho odinstaloval / smazal.) (Od te doby ho vubec nepouzivam, protoze Vistu na nem nemuzu nastartovat.)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4392
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
05 kvě 2025 14:38
-
-
- 3
- 3068
-
od kecalek