Lze v dnešní době sehnat „slušnou“ AGP grafickou kartu?*
Lze v dnešní době sehnat „slušnou“ AGP grafickou kartu?*
Dá se ještě sehnat nějaká AGP grafická karta která je slušná?Nebo se ani slušné AGP karty moc nevyráběly?
Naposledy upravil(a) Clorky dne 29 lis 2014 22:11, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava názvu „Graf.karta“ ---> „Lze v dnešní době sehnat „slušnou“ AGP grafickou kartu?“
Důvod: Úprava názvu „Graf.karta“ ---> „Lze v dnešní době sehnat „slušnou“ AGP grafickou kartu?“
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Lze v dnešní době sehnat „slušnou“ AGP grafickou kartu?*
Použitých se na aukru prodává dost.Jedna z nejvýkonějších je třeba Radeon 3850 .Dá se na ní hrát slušně třeba i Mafia II.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Zalezi na tom, co myslis pod pojmem slusna karta - karta z roku 2004 mohla byt tenkrat to nejvykonnejsi na trhu, stala 20.000 Kc a dneska je jeji vykon leda pro srandu kralikum, protoze je horsi nez u lacineho mobilniho telefonu.
AGP karta je take limitovana procesorem - protoze do zakladni desky s AGP slotem je mozno pouzit jen dnes historicke procesory. A k cemu vykonna karta, kdyz nejvykonnejsi procesor jede na 100% a GPU se flaka.
Udajne nejlepsi karta by mel byt Radeon 4670. Nicmene jakakoliv grafika ktera existuje i v PCI-E verzi bude proti omezovana propustnosti AGP rozhrani.
AGP karta je take limitovana procesorem - protoze do zakladni desky s AGP slotem je mozno pouzit jen dnes historicke procesory. A k cemu vykonna karta, kdyz nejvykonnejsi procesor jede na 100% a GPU se flaka.
Udajne nejlepsi karta by mel byt Radeon 4670. Nicmene jakakoliv grafika ktera existuje i v PCI-E verzi bude proti omezovana propustnosti AGP rozhrani.
díky za infa a nevíte jestli se dají sehnat originál ovladače na tuhle?ATI Radeon HD 4670 AGP (RV730)
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Lis 2014 23:10) ---
zrovna ji vlastním a nemůžu ty drivery sehnat
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Lis 2014 23:10) ---
zrovna ji vlastním a nemůžu ty drivery sehnat
Ovladace jsou prekvapive na webu vyrobce - tzn AMD.
Clorky díky zkusím a petr22 to jsem zkoušel snad tisíckrát
A na čem to zkrachovalo?
nerozumím,mohl bys trochu rozvést otázku?
petr22 to jsem zkoušel snad tisíckrát
A proč je tedy nemáš nainstalované? Na čem to zkrachovalo?
po stažení ovladačů ze stránek AMD se mi otevře instalace a jakmile naskočí na ploše štítek s nápisem Catalyst control center tak ten obrázek zamrzne a načítá se to do nekonečna a z PC vychází takový divný pískot,dělají to všechny ovladače,našel jsem jedny,ale hry mi jedou na 50% tzn. že se sekají a sem tam mi blikne obraz
Je ta grafika urcite funkcni? Podle popisu to vypada na klasickou zavadu - usmazeny spoj mezi kartou a GPU.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4129
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
21 črc 2025 12:57
-
- 8
- 2388
-
od petr22
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2464
-
od petr22
08 pro 2024 07:59
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”