Zdravím, mám taký problém s notebookom a presnejšie s diskom D a to je taký že nikdy som ho nepoužíval lebo som nevedel prečo ale mám už skoro plný disk C čo je len 250GB a disk d má 321GB ale problém je to že ja neviem ako čo zapľna disk D keď nič tam nedávam a s tých 321GB mi ostalo len 6,03MB a to tam nič nedávam...prikladám screen súborov v disku D:
Ale teraz som si len uvedomil že som tam dával jeden súbor kde už pár mesiacov nič nedávam a to je súbor Samerko a ten má len 901MB tak nechápem kde je ostatných 320GB.... predom ďakujem za pomoc....
Disk D je plný Vyřešeno
Re: Disk D je plný
Stahni si SpaceMonger a tam to uvidis.
Slozka WindowsImageBackup je jak velka?
A čo tam uvidím? nechápem čo tam jako zistím, no vymazal som zložku Samerko ale aj tak stále tam je len volných 907MB z 321GB nechápem tomu čo tam robí to zaplnené miesto....
petr22, po otvorení všetkých súborov v tom prečinku čo ma to tam nechcelo pustiť tak to má presne 193GB ten súbor
petr22, po otvorení všetkých súborov v tom prečinku čo ma to tam nechcelo pustiť tak to má presne 193GB ten súbor
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se jak máš nastavené zálohování a,co vše se zálohuje.
SamerLP píše:A čo tam uvidím?
Uvidíš tam přesně to, co hledáš - zaplnění disku

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
No viem že dávno som niečo také robil a nastavil som to teraz pozerám na každú nedeľu na 19:00 posledná záloha bola 23.11
a zálohuje: Súbory v knižniciach a osobných priečinkoch pre všetkých používateľov a obraz systému
A ukladá sa to na D disk....
wattmetr, aha ale o tom že sa tam robia zálohy nič nie je písané :)
a zálohuje: Súbory v knižniciach a osobných priečinkoch pre všetkých používateľov a obraz systému
A ukladá sa to na D disk....
wattmetr, aha ale o tom že sa tam robia zálohy nič nie je písané :)
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak projdi to nastavení a uvolni místo.
no nejaké 2 som odstránil ale stále mám len 34,9GB s 321GB... s 34,9GB moc nespravím :(
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Bitová kopie je obraz disku C.A je otázka jestli máš povolenou jen tu poslední nebo ne.
WTF? dnes začalo zálohovať o 19:00 a je 21:35 a stále záloha nie je hotová to nie je možné! :(
Nemôžem to zistiť lebo zálohuje sa to... Dá sa nastaviť zálohovanie po 2 týždnoch alebo jaké zálohovanie odporúčate? lebo ja chcem nejaké miesto na disku D lebo naozaj do C disku ktorý má 250GB už moc nevmestím...
(Aha zistil som nakoniec obraz disku sa ukladá na disk C tým pádom sa mi plní disk C a aj D je toto normálne? to potom nebudem mať žiadne miesto :( )
Nemôžem to zistiť lebo zálohuje sa to... Dá sa nastaviť zálohovanie po 2 týždnoch alebo jaké zálohovanie odporúčate? lebo ja chcem nejaké miesto na disku D lebo naozaj do C disku ktorý má 250GB už moc nevmestím...
(Aha zistil som nakoniec obraz disku sa ukladá na disk C tým pádom sa mi plní disk C a aj D je toto normálne? to potom nebudem mať žiadne miesto :( )
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jestlis tam zatim nic neukládal, tak to naformátuj a je po problémech, ne?
moc to řešíš

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 1239
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
05 čer 2025 17:42