programy na čistenie
programy na čistenie
Dobrý den poradíte mi kvalitný program na čistenie pc? ako je napr. ccleaner
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: programy na čistenie
Ty ještě kromě něj potřebuješ ještě něco jiného?Sám OS má program na čištění a defregmentaci no a já jelikož používám revo uninstaller free tak ten také dovede pročistit pc.
- HribaStanislav350
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
dexter480 píše:Dobrý den poradíte mi kvalitný program na čistenie pc? ako je napr. ccleaner
Nejlepsi program na cisteni je vlastni mozek, pokud nebudes stahovat warez sem tam pc defragmentujes a cclenerem smazes nepotrebne soubory ses v cajku, sem tam pouzij i adwcleaner a nemas problem
MB: MSI B450 GAMING PLUS MAX
CPU: AMD RYZEN 5 3600
GPU: GIGABYTE Radeon RX 570 4GB AORUS
RAM: 16GB (2x8GB) DDR4 3333mhz
PSU: RIOTORO Enigma G2 650w
CASE: CoolerMaster Force 500
MB: MSI B450 GAMING PLUS MAX
CPU: AMD RYZEN 5 3600
GPU: GIGABYTE Radeon RX 570 4GB AORUS
RAM: 16GB (2x8GB) DDR4 3333mhz
PSU: RIOTORO Enigma G2 650w
CASE: CoolerMaster Force 500
Já bych ti doporučil ten CCleaner. Sám ho používám (právě před chvíli jsem ho použil) a je to super :)
-
- Pohlaví:
Programů zdarma je hodně, třeba AWO, ale ten CCleaner úplně stačí. Ono to automatické čištění, kdy se odstraňuje něco o čem ani uživatel neví co to je, často nadělá víc škody než užitku.
Nejlepší číštění je občas odinstalovat nepotřebné programy, vyházet nepotřebné dokumenty a defragmentovat disk. Nic víc není třeba!
Nejlepší číštění je občas odinstalovat nepotřebné programy, vyházet nepotřebné dokumenty a defragmentovat disk. Nic víc není třeba!
lebo ja som si pred chvílkou stiahol wise care 365 a chcel by som sa opytat aké mate stým skusenosti?
dík idem to okamžite dat preč z PC
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Lis 2014 16:28) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Lis 2014 16:28) ---
-
- Pohlaví:
CCleaner stačí.
Vem to logicky, jak nějaký cizí program může z počítače odstranit něco, co sám neinstaloval, jak pozná že to je špatné? Nepozná. Ty to s tím vyčistíš a zítra budeš koukat že ti něco nefunguje.
A v podstatě ani ten CCleaner není třeba. Historii prohlížeče lze odstranit přímo v něm, Cookies a Cache také a víc nepotřebuješ. Jednou za čas defragmentaci, pokud to systém nedělá průběžně.
Vem to logicky, jak nějaký cizí program může z počítače odstranit něco, co sám neinstaloval, jak pozná že to je špatné? Nepozná. Ty to s tím vyčistíš a zítra budeš koukat že ti něco nefunguje.
A v podstatě ani ten CCleaner není třeba. Historii prohlížeče lze odstranit přímo v něm, Cookies a Cache také a víc nepotřebuješ. Jednou za čas defragmentaci, pokud to systém nedělá průběžně.
Naposledy upravil(a) guest dne 30 lis 2014 16:37, celkem upraveno 1 x.
a ked sem ten wise care 365 odinštaloval nic už netreba?
Na Tvou žádost sděluji:
Hned první 2 odpovědi na Tvou otázku považuji za vcelku vyčerpávající.
Hned první 2 odpovědi na Tvou otázku považuji za vcelku vyčerpávající.
Podle mého názoru ne, nejvýš CCleanerem vyčistit registry, ale někteří odborníci to nedoporučují.a ked sem ten wise care 365 odinštaloval nic už netreba?
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
lebo sa bojím že ešte tam ostali nejake pozostatky z teho programu wise care 365 , a tie registre mám si to ukladat?