Lze v dnešní době sehnat „slušnou“ AGP grafickou kartu?*
Re: Lze v dnešní době sehnat „slušnou“ AGP grafickou kartu?*
no ja jsem kdysi na aukru koupil agp grafiku Ati radeon x1650 pro a šla mi uplně vpoho a pak jsem přešel na PCI-E a tu AGP jsem dal kamošovi a ten řikal že na tom vpoho hral F.E.A.R 3 i fifa 2014
tak funkční asi je protože by mi nejel obraz,ale jak píšu sekají se mi hry které jsem před cca měsícem rozjel plynule i na maximální detaily,a pokud je usmažený spoj dá se to nějak opravit?
-
- Pohlaví:
Usmažený soj co znamená? Zpravidla to bývá spoj u GPU, který se sice opravit dá, ale vzhledem k nákladům je to nereálné. Aby se ti usmažil spoj na základní desce je velmi, velmi málo pravděpodobné.'
V této situaci bych nepřemýšlel o nějaké historické kartě, ale o novém PC.
V této situaci bych nepřemýšlel o nějaké historické kartě, ale o novém PC.
To, ze mas obraz jeste neznamena ze je grafika funkcni.
Ona totiz obvykle funguje i poskozena grafika, jenze jakmile se procesor trochu zahreje, tak zacnou blikat pruhy, rozpadat se obraz a nasleduje bud modra smrt nebo reset.
Ona totiz obvykle funguje i poskozena grafika, jenze jakmile se procesor trochu zahreje, tak zacnou blikat pruhy, rozpadat se obraz a nasleduje bud modra smrt nebo reset.
tak modrá smrt zatím nenaskočila, hraju age of empires 3 na max detaily a jede to jen při větších bitvách se to trochu sekne,a nemám finance na nový pc,jeden mám a budu jej dávat do kupy tak potom budu rád za nějaké rady :)
Pří větších bitvách to taky může být nedostatkem ram. Nějak se už ztrácím. Před chvílí jsi psal, že se ti to seká a teď zase, že hraješ AOEIII na max detaily..
tak to aoe mi nepříjde nějak náročné co se týče grafiky,tím sekáním jsem myslel gothic 3,nebo call of duty 4 to mi jelo s nastavením opravdu pěkných detailů a teď mi to jede na low a seká se to,možná je to tím že mám directx 9,nebo já protě nevím moc se v tomhle směru neorientuji ale nedává mi to smysl
Podívej se na teploty grafiky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4128
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
21 črc 2025 12:57
-
- 8
- 2388
-
od petr22
12 lis 2024 07:22
-
-
Problem s grafickou kartou GIGABITE 3070Ti Příloha(y)
od M4rrywanna » 04 pro 2024 16:17 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2454
-
od petr22
08 pro 2024 07:59
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”