Disk D je plný Vyřešeno
Re: Disk D je plný
Nejvíc mu bude zabírat ty zálohy 

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
SamerLP píše:WTF? dnes začalo zálohovať o 19:00 a je 21:35 a stále záloha nie je hotová to nie je možné! :(
Nemôžem to zistiť lebo zálohuje sa to... Dá sa nastaviť zálohovanie po 2 týždnoch alebo jaké zálohovanie odporúčate? lebo ja chcem nejaké miesto na disku D lebo naozaj do C disku ktorý má 250GB už moc nevmestím...
(Aha zistil som nakoniec obraz disku sa ukladá na disk C tým pádom sa mi plní disk C a aj D je toto normálne? to potom nebudem mať žiadne miesto :( )
Tak si projdi nastavení kam se ti zálohy ukládají.Na dvě místa najednou to nejde.
Ahoj, áno raz som ho už naformátoval... ale spravím to ale potrebujem poradiť ako je to najlepšie nastaviť lebo aj tak si vezmi aj keď to spravím po roku možno po pár mesiacoch sa stane to isté lebo zálohy sa robia stále podľa toho ako to mám nastavené....
Zálohy sa mi ukladajú najviac do disku D ale obraz systému mi písalo že do disku C
Zálohy sa mi ukladajú najviac do disku D ale obraz systému mi písalo že do disku C
Pokud máš ntb tak zálohy ani nepotřebuješ.. Ale já ti pomoct se zálojou nemohu mně to asus nepovoluje ..
Aha nevadí tak ak by niekto vedel poradiť či nechať alebo nejak vypnúť zálohy budem rád lebo už asi 2 roky mi ide PC bez problémov inak som mal nejaké problémy stále bol v oprave a áno mám ntb ale už idem si kupovať počítač ale NTB si nechávam... no formátovať disk D by šlo tam nič nemám ako som písal ale C nechcem formátovať dá sa odstrániť tie zálohy obrazu nejak manuálne?
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vse potrebne najdes v Ovladacich panelech - Zalohovani a obnoveni. Je tam aktualni nastaveni, plan i moznost zalohy rucne mazat.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 1239
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
05 čer 2025 17:42