Ahoj.Potrebuji vratit muj NTB do tovarniho nastaveni (potrebuji zpet win8 misto 8.1) a potrebuji vedet zda je nejaky program na zalohu vsech mych dat a nainstalovanych programu (vcetne her atd..) aby jsem nemusel vse opet stahovat,nastavovat a zacinat znovu.(nemam moc rychly net tudíž stažení hry jako je NFS most wanted 2012 je pro me otazka cca 8 hodin.)
Dekuji za rady.
kompletni zaloha
Re: kompletni zaloha
O jakej model se jedná Notebooku ? .
ASUS x550VB Xo053H
Tak to mi je líto .. Ale NTB budete muset poslat Na servisní středisko .. Protože přeinstalaci windows jste si smazal .. Mužete mně kontaktovat pomocí Skype .. A Vytvoříme vám novou zakázku a ntb vám vráti do windows 8 .. Jelikož jste si dali windows 8.1 .. Následovně windows 8.1 poškodila recovery ..
asi jste me spatne pochopil.NTB bych uvedl do tovarniho nastaveni jako drive ale potrebuji vedet jak vse zazalohovat(nainstalovane aplikace a jejich data)
Ale vy jste mně taky špatně pochopili
. Jelikož tovární nastavení vám už nepujde.. Protože Windows 8.1 vymazala recovery

uz jsem to udelal asi 3x a vzdy to slo 

Tentokrát vám už to nepujde . A zálohy bych moc nedělala . Protože jakýkoliv tam vir může být a novou instalaci windows zase zas*** Viry . Proto je lepší udělat čistou instalaci .
Nekdo jiny kdo by mel nejaky dobry napad?
Ty chceš jako nainstalované věci dát do zálohy ? . Tak to nepujde .. Jen ty soubory ti pujdou přesunout do disku D . A nic ti jiného nezbývá . Pokud uděláš tovární nastavení smaže se ti disk C .
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 5724
-
od kamilmen
Zobrazit poslední příspěvek
29 dub 2025 17:12
-
-
Raspberry - M2 disk - uprava a zaloha oddilu Příloha(y)
od L.L » 18 srp 2024 10:32 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3756
-
od L.L
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 14:39
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”