MiliNess:
Diky moc.Vazim si tvoji snahy pomoci. Bohuzel, naklady na prepravu jsou pro me sci-fi. Nemam absolutne zadny prijem. A jestli mi kamos zase nepujci na najem te garaze (neni to garaz, spis nejaka "storage" ve velikosti ctvrtiny maleho auta, kde potaji spim), tak zase budu muset hledat nejake misto na ulici, kde me nechaji z kartonu udelany ukryt na prespavani, aby na me nefoukal vitr a neprselo. A to je opravdu tezke sehnat nejake takove to misto).
Nouzovka je asi tady ten disk "D" (W7) na ktery ted jedu. Tezko rici, zda by ten tvuj byl lepsi ci ne. Kdyby se nasla nejaka dobra dusicka, tak by to musela poslat do kostela (adresu napisi najde-li se nekdo), kde vareji pro bezdomovce a i ostatnim bezdomovcum tam chodeji dopisy. Druha vec (a to ja nevim) zda existuji ruzne rozmeru hard disku, aby to tam pasovalo. Ja mam laptop "Dell Vostro 1700".
Možná bys měl zvážit, zda není čas hledat štěstí někde jinde.
Vsude to bude stejne. Vsude chteji prachy na najem. ( A navic bych v anglicky nemluvici zemi zapomnel anglictinu, kterou jsem se tak pracne ucil (mam blbou pamet). Problem je v tom, ze kdyz budu nekde v praci, nebudu moci studovat. Makal jsem roky v londynskych restauracich. Jenze vzdycky kdyz jsem prisel domu, tak jsem padl na zidli a nemohl jsem se hnout jak jsem byl utahanej. A i kdybych kazdy den studovat pri zamestnani hodinu ci dve, tak bych to studoval timto tempem snad sto let. Neni mi uz dvacet, takze uz nemam cas na douhe roky studia. Kdyz bych studoval 8 hodin dene, tak bych studium zmaknul za cca 4 roky, coz je jeste schudne. Nepotrebuji nic jineho, nez jen kde prespavat (jidlo mam v kostele zdarma): Jeste nez jsem sehnal tu "garaz", tak jsem mel udelany ukryt na spani z kartonu a igelitu, pred kostelem, kde mi to dovolil tamni pastor onoho kostela. Kazdy den jsem rano staval v 8 hodin a sel jsem studovat s mym laptopem do knihovny, kde maji internet zdarma. (Studuji na internetu programovani viz codecademy.com Je to interaktivni skola, kde je vyklad uciva a pak delas ukoly a samo ti to rekne zda si to udelal dobre ci spatne. Kdyz spatne tak ti to rekne napovedu, zazadas-li o ni.) Na obed jsem sel do charity a pak jsem pokracoval v uceni az do 8 hodin vecer. Kdyz jsem vypadl z knihovny vecer, tak sem pokazde myslel, ze mi praskne hlava, protoze cely den jsem musel byt soustredeny abych pochopil vyklad uciva. Spal jsem jako pes v kartonove boude, ale byl jsem stastnejsi nez kdyz jsem mel pekny pokoj a makal v restauraci (myti nadobi), protoze jsem mel sanci na lepsi budoucnost / progress, na rozdil od myce nadobi, kde vzdy zustanes mycem nadobi ci jinym poskokem, kde nepotrebujes mozek a makas jako robot. Kazdy den jsem si dal za cil udelat jednu lekci. Brzy jsem dokoncil HTML basic a pribral jsem CSS programovaci jazyk. Jenze pak me tam na ulici kde jsem mel tu boudu na spani, zacal napadat nejaky vecne vozraly anglan, roslapaval mi to a dokonce se to snazil podpalit, kdyz jsem ve vnitr spal. Tak jsem od tamtud musel utect, prerusit studium a hledat praci pri ktere bych mohl studovat viz pet sitting / feeding / walking, house keeping (live-in jobs).