Jak opravit smazane drivery a navratit zmizely hard disk?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

wattmetr
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Jak opravit smazane drivery a navratit zmizely hard disk

Příspěvekod wattmetr » 29 lis 2014 14:27

Už jsem to tu jednou psal:
KOMU NENÍ RADY, TOMU NENÍ POMOCI :roll:
Je mi líto.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 29 lis 2014 14:34

Ten disk je v háji a to že ho nepoužíváš není pravda. Každé další zapnutí je používání disku. Někdy se na disku objeví chyby, které se časem postupně zvětšují, ale také se mohou zvyšovat ze dne na den. To už by mělo být varovným signálem, že je disk třeba vyměnit.
Psát si tady můžeme třeba do Vánoc, nebo i Velikonoc, ale na stavu disku to nic nezmění!

Bezradny
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Bezradny » 30 lis 2014 00:50

:-(

P.S. Slysel jsem, ze existuji websajty, kde lide nabizeji pouzity laptopy zdarma. Vite o nejakym takovym websajtu?

Oxxid
člen BSOD týmu
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod Oxxid » 30 lis 2014 00:58

Sberny dvur.

AngelikaB
Level 6
Level 6
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod AngelikaB » 30 lis 2014 07:54

Ale to moc nevydrží .. muj kamarád si kopupil taky použitý ntb a dopad mu taky nahouby .. Odchází mu disk . Už aji pociťuje že ten ntb se seká .

MiliNess
člen BSOD týmu
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod MiliNess » 30 lis 2014 10:15

made in Taiwan ci China. Je to Dell laptop, ale davaj do toho casti z celeho rozvojoveho sveta.

Obávám se, že v porovnání s Čínou, lze dnes za rozvojový svět považovat spíše Evropu.

Pokud je pro tebe ten počítač opravdu životně důležitý (např. řídí tvůj kardiostimulátor, inzulínovou pumpu a pod.),
budeš muset přeorganizovat své domácí účetnictví. Jestliže tak důležitý není, kopni ten počítač pod postel a v klidu šetři (2,5" HDD se dá koupit i za 1200,-).
Myslím, že se dá pokaždé najít nějaká korunka, kterou lze ušetřit (zbytečně projezděný benzín/nafta, cigárka, ukvapené nákupy zbytečností a pod.)
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti

Bezradny
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Bezradny » 01 pro 2014 01:06

Je pro me zivotne dulezity. Hledam na internetu praci pri ktere bych mohl dokoncit ma studia (neco jako pet/house sitting/walking/feeding, house keeping (live-in jobs) . Jinak neni z ceho usetrit: Jsem nezamestnany, jim v kostelech v charitach a jestli mi kamos zase nepujci na najem (spim v garazi bez topeni, za kterou musim platit), tak budu zase homeless. (Prezivam v Londyne.)

AngelikaB
Level 6
Level 6
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod AngelikaB » 01 pro 2014 06:15

To spíš bys mněl víc pracovat než být u toho pčítače ;) .

MiliNess
člen BSOD týmu
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod MiliNess » 01 pro 2014 08:17

Možná bys měl zvážit, zda není čas hledat štěstí někde jinde. Ale do toho mě (ani ostatním) nic není a stav disku to rozhodně nezmění.
Každopádně obdivuji tvé odhodlání a upřímně ti přeji hodně štěstí.
Můžeš zkusit Aukro nebo e-bay, tam se dá sehnat pevný disk za mrzký peníz.

Měl bych doma jednu nouzovku, nevím ale, jak dlouho ještě bude pracovat. Není to taky žádná sláva.
Poslat ti ho mohu, pakliže jsi schopný, uhradit náklady na přepravu.
Třeba se na zdejším fóru najde nějaká dobrá dušička, která doma bude mít starší disk v lepším stavu, než je ten můj.
Jsou tu laskaví lidé, kteří pomáhají zadarmo ostatním, určitě se někdo najde.

Bezradny
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Bezradny » 02 pro 2014 17:16

MiliNess:

Diky moc.Vazim si tvoji snahy pomoci. Bohuzel, naklady na prepravu jsou pro me sci-fi. Nemam absolutne zadny prijem. A jestli mi kamos zase nepujci na najem te garaze (neni to garaz, spis nejaka "storage" ve velikosti ctvrtiny maleho auta, kde potaji spim), tak zase budu muset hledat nejake misto na ulici, kde me nechaji z kartonu udelany ukryt na prespavani, aby na me nefoukal vitr a neprselo. A to je opravdu tezke sehnat nejake takove to misto).

Nouzovka je asi tady ten disk "D" (W7) na ktery ted jedu. Tezko rici, zda by ten tvuj byl lepsi ci ne. Kdyby se nasla nejaka dobra dusicka, tak by to musela poslat do kostela (adresu napisi najde-li se nekdo), kde vareji pro bezdomovce a i ostatnim bezdomovcum tam chodeji dopisy. Druha vec (a to ja nevim) zda existuji ruzne rozmeru hard disku, aby to tam pasovalo. Ja mam laptop "Dell Vostro 1700".

Možná bys měl zvážit, zda není čas hledat štěstí někde jinde.

Vsude to bude stejne. Vsude chteji prachy na najem. ( A navic bych v anglicky nemluvici zemi zapomnel anglictinu, kterou jsem se tak pracne ucil (mam blbou pamet). Problem je v tom, ze kdyz budu nekde v praci, nebudu moci studovat. Makal jsem roky v londynskych restauracich. Jenze vzdycky kdyz jsem prisel domu, tak jsem padl na zidli a nemohl jsem se hnout jak jsem byl utahanej. A i kdybych kazdy den studovat pri zamestnani hodinu ci dve, tak bych to studoval timto tempem snad sto let. Neni mi uz dvacet, takze uz nemam cas na douhe roky studia. Kdyz bych studoval 8 hodin dene, tak bych studium zmaknul za cca 4 roky, coz je jeste schudne. Nepotrebuji nic jineho, nez jen kde prespavat (jidlo mam v kostele zdarma): Jeste nez jsem sehnal tu "garaz", tak jsem mel udelany ukryt na spani z kartonu a igelitu, pred kostelem, kde mi to dovolil tamni pastor onoho kostela. Kazdy den jsem rano staval v 8 hodin a sel jsem studovat s mym laptopem do knihovny, kde maji internet zdarma. (Studuji na internetu programovani viz codecademy.com Je to interaktivni skola, kde je vyklad uciva a pak delas ukoly a samo ti to rekne zda si to udelal dobre ci spatne. Kdyz spatne tak ti to rekne napovedu, zazadas-li o ni.) Na obed jsem sel do charity a pak jsem pokracoval v uceni az do 8 hodin vecer. Kdyz jsem vypadl z knihovny vecer, tak sem pokazde myslel, ze mi praskne hlava, protoze cely den jsem musel byt soustredeny abych pochopil vyklad uciva. Spal jsem jako pes v kartonove boude, ale byl jsem stastnejsi nez kdyz jsem mel pekny pokoj a makal v restauraci (myti nadobi), protoze jsem mel sanci na lepsi budoucnost / progress, na rozdil od myce nadobi, kde vzdy zustanes mycem nadobi ci jinym poskokem, kde nepotrebujes mozek a makas jako robot. Kazdy den jsem si dal za cil udelat jednu lekci. Brzy jsem dokoncil HTML basic a pribral jsem CSS programovaci jazyk. Jenze pak me tam na ulici kde jsem mel tu boudu na spani, zacal napadat nejaky vecne vozraly anglan, roslapaval mi to a dokonce se to snazil podpalit, kdyz jsem ve vnitr spal. Tak jsem od tamtud musel utect, prerusit studium a hledat praci pri ktere bych mohl studovat viz pet sitting / feeding / walking, house keeping (live-in jobs).

MiliNess
člen BSOD týmu
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod MiliNess » 02 pro 2014 17:38

Do Londýna ti ho můžu poslat po někom z kolegů, až poletí. Jen si ho tam budeš někde muset vyzvednout (pravděpodobně spíše ve Windsoru, kde bývají ubytováni)

Bezradny
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Bezradny » 02 pro 2014 17:56

Myslis, ze bude lepsi nez ten muj D disk? Mrkni na obrazek co nasel Cristal program o mem disku.

Windsor, to myslis ten co je za tim letistem (Heathrow) zapadne od Londyna? Nevim jestli by to moje shitkolo vydrzelo takovou cestu. Stred mezi slapkama je nabourany, drzi to silou vule pohromade. rekl bych, ze by to dojelo maximalne do Chiswicku (zapadni Londyn), ci tak nejak.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
    od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8...
    3
    4393
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    05 kvě 2025 14:38
  • Externí dísk
    od Tondaaaa » 12 lis 2024 00:53 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3
    3068
    od kecalek Zobrazit poslední příspěvek
    18 lis 2024 12:22
  • Disk na ukládání dat do pc
    od Morgothal » 26 črc 2024 10:44 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC