MiliNess:
Mel si pravdu: Tvuj HD tam pasuje vyborne. (Pote co jsem odsrouboval ty 4 sroubecky, vyklepnul to z toho pouzdra a jeste jsem musel vytahnout nasadu na to medene zebrovi, ktere slouzi jako takova spojka.)
Bohuzel, stale to nefunguje.

(Zrejme chybi software? Ci jsem asi opravdu odinstaloval neco zasadniho zakladniho tovarniho, jak jsem jiz rikal?)
Kdyz jsem ten tvuj HD vymenil za HD2 (a HD1 jsem tam nechal), tak se mi objevila cerna obrazovka kde jsem mel volbu (jako vzdycky) W7 ci Vistu.
Kdyz jsem kliknul na W7, tak mi to napsalo tento text (v anglictine):
"...Pravdepodobne bylo pripojeno nove zarizeni. Vlozte instalacni CD, restartujte pocitac a nasledujte kroky (viz zvolte jazyk atd...)...."
Dale pod timto textem bylo napsano: "...Status: OXc000000e..."
Dale pod timto textem bylo napsano: "...Info: The boot selection failed because a required device is inaccessible..."
(CD a USB vubec nefunguje.)
Kdyz jsem kliknul misto na W7, na Vistu, tak se objevila cerna obrazovka s tim prouzkem co v nom beha zlute zebrovi...jako ze to premysli. A asi po peti minutach se to zmenilo na zlomek vteriny na modrou obrazovku se zlutym textem na celou stranku. (Precist to nejde, je to jen zlomek vteriny a klavesa"Pause" na to nereaguje. Potom se to zase vratilo zpatky na ten vyber zda W7 ci Vista.
Kdyz jsem ten tvuj HD vymenil za HD1 (a HD2 jsem tam nechal), tak mi to rikalo na cerne obrazovce toto: "...BOOTMNG chybi. Restartujte pomoci klaves; Ctrl+Alt+Del..." (Zadny vyber mezi W7 a Vistou tam nebyl, na rozdil jako pred tim (viz vyse). Jen tento napis. Tento napis byl but v cestine ci v anglictine, podle toho jaky internal HD jsem zvolil pomoci klavesnice F12.
Kdyz jsem pomoci klavesy F12 zvolil pouzit instalacni CD, tak mi to rikalo, ze to tam nemam ci spatne vlozene, coz neni pravda. Proste to od te doby co ten pocitac blbne, neumi cist CD a USB.
Kdyz jsem tam nechal pouze tvuj HD, na miste HD2 (zadny druhy HD tam nebyl), tak mi to reklo toto:
"...No bootable devices--strike F1 to retry boot, F2 for set up utility, press F5 to run onboard diagnostics. (Diagnostic jsem zkusil, ale nechtel jsem cekat. Pred casem jsem to diagnostic nechal pustene a reklo mi to, ze jsou HD zniceny.) F1 nic nevytresilo, jen se to zopakovalo. F2, jsem zkousel zmenu v: "maintenance" stahnout tovarni nastaveni, ale nic nefungovalo.
Dale to reklo: "Internal Hard Disk Drive not found. To resolve this issue, try to reseat the driver.
Kdyz jsem dal ten tvuj HD na misto pro HD1, (a zadny druhy HD tam nebyl), tak to reklo toto: "...BOOTMNG chybi. Restartujte klavesami Ctrl+Alt+Del.
Takze nakonec jsem tam zase dal ty moje dva stary HD. A zase to chodi timto stylem jako pred tim pokusem s tim tvym HD:
Objevi se mi tam cerna obrazovka s volbou W7 ci Visty:
- Kdyz kliknu na W7, tak vzdy musim cekat asi 15 minut kde je modra obrazovka s logem (pulzujicim obrazkem barevnyho okynka). Pak se to zmeni na uplne cernou obrazovku na cca 10 minut. Pak se tam uprostred objevi mala sipicka na 5 minut. A pak tam konecne naskoci W7.
- Kdyz kliknu na Vistu, tak se objevi cerna obrazovka s tim prouzkem co v nom beha zlute zebrovi...jako ze to premysli. A asi po peti minutach se to zmeni na zlomek vteriny na modrou obrazovku se zlutym textem na celou stranku. (Precist to nejde, je to jen zlomek vteriny a klavesa"Pause" na to nereaguje. Potom se to zase vrati zpatky na ten vyber zda W7 ci Vista.
Tak jsem z toho jelen......