Pád hry MOH Allied Assault

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

MIKLASKUBA
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Pád hry MOH Allied Assault

Příspěvekod MIKLASKUBA » 03 pro 2014 11:20

Dobrý den. Mám takový problém a co jsem hledal zde na foru,tak nikdo neměl nic podobného. Jde o to,že jsem si po hodně dlouhé době nainstaloval MOH AA,abych se na nějakou dobu něčím zabavil,ALE ..Instalace v pořádku,patch taky ( nepoznal jsem rozdíl ) a vždy v té 3tí misi jak jedu Jeepem a střílím se mi ta hra kousne,dám ctrl + alt + delete a PC se restartuje. Když tedy hru zapnu znovu,opět to samé. Detaily a všechno mám na MAX,ale snad to s tím nesouvisí. Jednou se mi stalo že to šlo,dostal jsem se až někde za půlku hry kde člověk 2 mise jezdí s tankem a ve druhé misi opět to samé. Hra se kousne a PC se restartuje. Zkoušel jsem promazat registry a nic,dále aktualizace ovladačů na grafice ( přímo od ATI ze stránek ) a opět nic. Ještě jsem zkoušel zda na to nemá vliv rozlišení/velké detaily a taky stále nic. PC by neměl být na hru silný,tak si nevím rady. Kdyby někdo věděl nebo se se stejným problémem setkal,byl bych rád za pomoc, Děkuji

P.S. Něco ohledně PC mám v profilu,snad to pomůže. :-)

Reklama
Zedgon
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Pád hry MOH Allied Assault

Příspěvekod Zedgon » 03 pro 2014 11:58

Zkus aktualizovat DirectX http://www.microsoft.com/cs-cz/download ... aspx?id=35 popřípadě pokud máš na CD hry nějáký support software tak naistaluj (asi tam bude DirectX a Visual C++ Redistributable).
Tak dlouho se chodí s Acerem do práce , až mu víko upadne..... :)

MIKLASKUBA
nováček
Stav:

Re: Pád hry MOH Allied Assault

Příspěvekod MIKLASKUBA » 03 pro 2014 14:05

Děkuji za nápad :) je pravda že nevím proč,ale instalace psala cosi že potřebuji nejmíň DirectX8 ale však v PC mám instalovanou 9tku i s aktualizacemi,nechápu. Nicméně z CD nainstalován redirect a ještě jakýsi OpenGL 95,asi pro kompatibilitu s Win.95 což ovšem nepomohlo. Dále jsem přímo v Catalystu od ATI našel nějaký VPU Recover kde je psáno něco o tom že umožňuje ovladači grafické karty restartovat počítač,pokud přestane reagovat zobrazovací zařízení a kupodivu jsem tuto funkci měl zatrhlou. Oddělal jsem zatrhnutí a ono to normálně jelo. Nevíte někdo co je ten VPU Recover zač ? Nikdy jsem se s tím nesetkal a na novějších hrách nebyl problém. Ted uvidím jak to bude u toho tanku,ale snad jsem to nezakřikl :D

P.S. Takže padá to stále. Dostal jsem se do té noční mise jak začínáte na nákladáku a vysadí Vás u stodoly,tak nedaleko jsem zabil týpka u kulometu a seknuto. Asi se budu muset smířit s tím že hold hra je na pc moc stará :D

Zpět na “Hry”