Zdravím,
teď si chci stavět nový PC a zajímá mě jestli nějakým způsobem nejde "přenést" W7 z mého starého PC na nový PC, že bych si ten OS nějakým způsobem vypálil na bootovací CD a to jenom šoupnul do nového PC. Ano, mám originální W7 a za nový se mi zrovna peníze dávat nechcou, protože W8 se mi nelibí a nový DirectX nebude za pár let podporovat W7. Nevím jestli je to možný, je to jenom takovej nápad. Každopádně díky za Vaše odpovědi :)
"přenesení" W7 na jiný PC
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: "přenesení" W7 na jiný PC
Pokud je to jiná verze než OEM, protože ta je vázaná na základní desku a v novém PC bude jiná ZD, tak by byl problém s aktivací. Dalším problémem je, že i při použití klonování, by byl problémy Win7 spustit s ohledem na jiný HW a nové ovladače. Takže pokud máš legální krabicovou verzi (ne OEM) tak jedině čistá instalace.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jednoduše: OEM nikam nepřendáš, ke krabicové verzi máš instalační médium a můžeš nainstalovat na jiný PC, nemůžeš však stejnou kopii mít nainstalovanou na dvou a více strojích současně 

Naposledy upravil(a) wattmetr dne 07 pro 2014 17:36, celkem upraveno 1 x.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jsem s W7 kupoval už PC
Pak máš OEM a máš bohužel smůlu 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
A kdybych to chtěl získat nějakou jinou cestou ty W7čky na bootovací CD, tak jak na to? Snad víte co myslim xD
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3184
-
od falco_dee
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 11:25