Zdravím. Mám v pc jen 4gb ram a 1gb mi vzal systém. Většinou na ploše mam využívané ramky 30%-45%. Nevím proč to tak je tak uvažuju že dokoupím další ramku.
Procesor : AMD Althlon X4 750 Zakladovka : ASUSTeK COMPUTER INC. model A88XM-A Myslím si že je tam max 64gb Chtěl bych ramky do 2500kč Předem děkuji za všechny odpovědi
Nejvhodnější je dokoupit RAMky stejné (značka a kmitočet i stejné Cl), jako již v PC máš. Je pak jistota, že si spolu budou rozumět.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
V pc mám jednu tudhle: Kingston HyperX Fury Blue 4GB DDR3 1600 Tak kdybych si ji koupil 2x vejde se mi do desky ?. je to dobry napad mít 12 gb ram ? Například když hraju BF3 tak jedu na 120fps ale když si chci zahrát Assassins creed III tak se mi seká
když dokoupím tu 4gb tak rozjedu ty nové hry ? Jako že se mi nebude sekat ten assassin ? Že to pojede na 60 - 120 fps ? ten procesor je 4 jadrovy 3.20 GHZ omlouvám se za hloupé otázky radši se takhle ptám aby pak nebyl omyl
Nevíme jakou máš grafiku, ten procesor už je taky slabý. Záleží jestli jsi měl při té hře využití 97-100% RAM. Jinak to mohlo způsobovat něco z HW nebo i klidně neaktuální ovladače.
RAM ti FPS nepřidají.
Sestava v profilu. Watercooling ClubEXOverclocker@HWBot league rank#1Aprilia Shiver ClubBMW ///M Club
To je řada, ale přesnej typ grafiky by to chtělo, ale jestli ti BF3 jede na tolik FPS, tak to vypadá buď na větší využití právě těch RAMek nebo to může být i procesor. Battlefield totiž bere z 99% výkon z grafiky.
Však zapni assassina, hraj, shoď ho na plochu a podívej se do správce úloh na využití ram a nebo procesor.
Sestava v profilu. Watercooling ClubEXOverclocker@HWBot league rank#1Aprilia Shiver ClubBMW ///M Club
Ty nevíš jakou grafiku sis koupil? Stáhni si HWMonitor. Zapni ho a nech ho zaplý...
Potom zapni assassina, hraj než se ti to začne sekat, pak ho hoď na plochu a podívej se do správce úloh, kolik je využití RAM a kolik procesoru. To napiš sem a ještě pošli screen z toho HWMonitoru (celého).
Ahojte, chcem sa spýtať mám DDR3 Crucial Ballistix Tactical 2x4GB 1600MHz CL8 , kdybych k ním prikúpil 2x4GB Ballistix Sport 1600MHz CL9, možu s tým být problémy?
Može byť iný model resp. jiné časování sposobovať problémy?
Poslední příspěvek
jj 2-4 slot, XMP profil taky nastavený aby bežali na správnu frekvenci.
To je fakt, ani ma to nenapadlo že bych je tam mohol hodit ... chcel som ich prodat ale ak by fungovali tak proč ne :-)
Ahoj, tak to vypadá, že 9800x3d bude opravdu dobrý procesor a já tedy konečně přejdu z mého 9900k. Jakou desku by jste k tomu vzali? Taktovat nebudu vůbec, nebo možná za pár let, až mi bude citelně chybět výkon, takže to bych nebral jako důležité...
Poslední příspěvek
To je chytrý. Desku tedy mrknu na b650, možná klasicky tomahawk. Nebo nějakej levnější Asus rog. A pamětí? Jakou rychlost? Časování?
Dodatečně přidáno po 10 hodinách 36 minutách 8 vteřinách:
Potřebuji desku s E? Jediný rozdíl je podpora PCI e 5?
AMD X870E/X870 čipset je renovací dva roky starého X670E/X670, byl uveden 21.8., do prodejů a recenzí však jde až 30.září. V jednoduchosti základní odlišnosti jsou pdoobné, jak přinesl třeba Intel Z690 na Intel z790. Hlavní odlišností je přítomnost...
Poslední příspěvek
Vysvětlení funkce Asus Nitropath, které zlepšuje i v praxi přetaktování RAM:
video Der8auer:
text Asus zpráva (bude to i na některých nových Asus Z890):