Zdroj k PC
Re: Zdroj k PC
No ono je to docela nahov**, když už ti někdo ze správy tohohle fóra pošle věc, která není "až tak dobrá" a je tady to riziko. Ten jistý člověk mi poslal vlastně celou tuhle sestavu a tvrdil, že je dobrá na svou cenu a že je i výkonná (ptal jsem se na to jestli třeba na tom rozjedu stream) a ten dotyčný tvrdil, že ano. Na to bych se Vás taky chtěl zeptat, co je na tom pravdy, protože jsem teda teď v rozpacích a absolutně nevím komu mám teď věřit a od koho si mám nechat poradit.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Můžeš ho vzít
. Ta sestava je dobrá taky, jen bych přeci jenom radši ty 200,- přihodil.

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Ještě mě vrtá hlavou. Já chcu streamovat a tam záleží na procesoru a RAMce..časem koupím určitě nový resp. RAMku přihodím ještě 1x 4 GB tu stejnou a procak nejspíš i5tku nebo tak. A jde mi o to jestli budu muset třeba zase měnit zdroj nebo tak. To by byl asi poslední hřebík do rakve, kdyby za pul roku musel kupovat novej zdroj a další věci.
proto ti tu píšem že na zdoji se nešetří
idealní by byl http://www.czc.cz/500w-a-vice-zdroje/pr ... r1295-1460

Naposledy upravil(a) infraRed dne 08 pro 2014 17:58, celkem upraveno 1 x.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud by šlo o opravdu pravidelné streamování, tak bych spíš doporučil Avermedia kartu do základní desky. Nezatěžuje se ti pak vůbec nic.
Sestava v profilu.
Okej, tak koupím ten Seasonic SS-400ET
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Pro 2014 17:59) ---
Hele pravidelné streamování asi ne, jen spíš, tak casual :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Pro 2014 17:59) ---
Hele pravidelné streamování asi ne, jen spíš, tak casual :)
proto ti tu píšem že na zdoji se nešetříidealní by byl http://www.czc.cz/500w-a-vice-zdroje/pr ... r1295-1460
Výměnou procesoru za i5 ani přidáním další ramky se spotřeba nijak markantně nezvedne, proto nějak nechápu, proč by si měl pořizovat SS500, je to jedno. Klidně může vzít ten hexa nebo FSP 460
http://www.czc.cz/fortron-fsp460-60hcn-460w/141442/produkt
Když nejsou peníze, někde se šetřit musí. A nijak strašné ty zdroje ani jeden nejsou..
Forton má celkem dobré zdroje sám jsem jeden měl a v pc mi vydržel 6 let, pak jsem celý pc prodal, jen je trochu hlučnější.
Výměnou procesoru za i5 ani přidáním další ramky se spotřeba nijak markantně nezvedne, proto nějak nechápu, proč by si měl pořizovat SS500, je to jedno. Klidně může vzít ten hexa nebo FSP 460
a pak příde na řadu třeba výměna gk

Ještě se chcu zeptat..mám v PC starej HDD..šel by připojit do nového PC, abych nemusel kupovat OS a zároveň jestli by to nemělo nějakou výraznou zátěž na zdroj.
Na nákup OS to nemá žádný vliv a legálně (pokud nemáš krabicovou verzi) tam stejně přendat nejde. Pro zdroj je to celkem jedno..
Počkat..ale to je divný, když mám na HDD nainstalovaný OS, tak, když to přendám do novýho PC, tak by to mělo normálně jet, ne?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 7662
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
05 bře 2025 18:32