Counter-Strike: Global Offensive - aim problém

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

dandys5
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Counter-Strike: Global Offensive - aim problém

Příspěvekod dandys5 » 09 pro 2014 16:18

Dobrý den. Už nevím jak dál, a proto se musím zeptat, jestli to fakt může být tak, jak si myslím. Začnu asi tím, že jsem zhruba 4-5 let hrál CS 1.6, kde jsem s aimem neměl nikdy takový problém, možná je to tím, že jsem se to za tu dobu naučil nebo nevím. Nebylo to nic vážného, jak se říká, spíše jen tak "for fun". No, pátky plynuly a začalo se přecházet na CS:GO, nejdřív jsem měl trochu problém, bylo to něco úplně jiného, než stará 1.6. Ale později jsem se dostal na nejvyšší možný rank, který v kompetetivním hraní jde dosáhnout. A tím to začalo, hrál jsem dohromady od začátku, kdy jsem přešel na GO cca 5-6 měsíců, najednou mi nic nepadalo, nic se mi nedařilo, ať jsem dělal, co jsem dělal, nemohl jsem prostě dát hlavy, co dřív. Začal jsem svůj aim trénovat (dřív to nebylo moc potřeba, prostě to šlo samo). Nic nepomáhalo, DM servery nepomáhaly, hrát sám, hledat boty po mapě a střílet je nepomáhalo, ani žádné mapy, které byly zaměřeny na trénink aimu. Po nějakých dalších 3-4 měsících jsem neviděl žádné zlepšení, ba naopak! Zdálo se mi, že dávám čím dál méně, nedávám důlěžité situace jako dříve, tak jsem to prostě vzdal. Začal jsem hrát LoLko, vážně mě bavilo a baví dodnes, GO jsem nepotřeboval ani zapnout, nijak mě to k němu netáhlo. LoLko jsem hrál přibližně 6-8 měsíců a rozhodl jsem se tedy, že si zkusím zahrát jednu hru GOučka, ač nerad, musel mě přemlouvat kamarád, který hraje jak Lolko, tak GO. No, zapl jsem to s tím, že nebudu nic dávat, ale to jsem se mýlil. Dával jsem nepochopitélné hlavy, střílel jsem jako v 1.6 po jednom, měl jsem přečtené protihráče, dopředu jsem věděl, jak se asi zachovají. No, dostal jsem se k 2. nejvyššímu ranku, k SUPREMOVI. Nemusel jsem pro to nic dělat, netrénoval jsem svůj aim. Kámoš po mně chtěl, abych ho boostnul, tak jsem si zahrál pár her na sherrifovi (jeho účet měl takový rank) a tahal jsem každou hru. Bez problému jsem vyhrával 1v2 situace, někdy jsem vyhrál i 1v3. Za tu celou dobu jsem si dal nejvíc ACE-ů, které si pamatuji. Jak šel čas, začal jsem se opět zhoršovat, spadl jsem na sheriffa (jen tak pro informaci, už nedávám 1v1, 1v2 a už vůbec ne 1v3 situace, sheriffové mě absolutně drtí v aimu), měnil jsem styl střílení, měnil jsem crosshair. Nic nepomohlo. Dnes tu zase sedím a přemýšlím, jestli to zase nemám zabalit. At se snažím, jak se snažím, prostě "nemůžu trefit ani slona". A proto se vás tedy ptám na váš názor. Čím myslíte, že by to mohlo být? Myslíte si, že to fakt může být tím, že čím víc hraji, tím více se zhoršuji? Děkuji za vaše názory. :)

Reklama
morik242
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Re: Counter-Strike: Global Offensive - aim problém

Příspěvekod morik242 » 09 pro 2014 16:48

CS GO je na to s aimem úplně jinak než ostatní díly (aspoň mě se to zdá.) Měl jsem stejný problém při přechodu z 1.6 na Source a pak na GO, ale to snažení na GO jsem vzdal asi po 2-3 týdnech, protože se mi ta hra prostě nelíbí (než nakoupím zbraně, tak mi tam někdo přiběhne a střelí mě do hlavy...) a taky je to dojná kráva (nakupování skinů atp..) sice si na začátku řekneš, že nic takového si kupovat nebudeš, ale bude tě to lákat čím dál tím víc. Takže, jestli je to fakt tak hrozný jak říkáš, tak zkus Source - je to blíže 1.6 než GO.

Tohle byl pouze můj názor - nemusíš ho brát vážně a už ti ho vůbec nechci nutit.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
- Mark Twain

Widlajz
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Widlajz » 09 pro 2014 17:09

dandys5 - normální věc, nebo alespoň pro mně... někdy dávám neskutečně a pak jsou prostě dny, kdy mám problém trefit stojícího hráče na spawnu... hlavu bych si z toho moc nelámal. Hraju to jenom for fun. Dostal jsem se max. na Legendary Eagle 2 a pak jsem spadnul na sheriffa a od tý doby to neřeším... prostě hraju.

a taky zkoušel jsem měnit crosshair různá nastavení, nic nepomůže. :D prostě je to jenom v ruce a nebo na serverech, které prostě nejsou moc dobrý kvůli tickrate 68 :'(
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750

Andrew98
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Andrew98 » 09 pro 2014 17:53

Nastavení neměň jen se tím mateš. Osobně jsem pouze "Double AK"(nehrál jsem předchozí díly), ale mám nastudováno nechutné množství návodů. Hlavní je zůstat v klidu, pohodlně se posadit a užívat si tu hru, nejít prostě po prvních žebříčcích tabulky. Jinak zkus FFA HS DM. Tam se protrénuješ pěkně.
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1

creativ718
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod creativ718 » 09 pro 2014 17:59

Mám stejný problém, čím víc to hraju, tím víc prohrávám. Když to nehraju dlouho, tak hned padají hlavy. Mám ještě takový drobný problém, že když to po delší době zapnu a dávám si to, tak potkám Poláky, takže si rank nikdy nezvýším.

Andrew98
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Andrew98 » 09 pro 2014 18:01

Já nepotkávám poláky, ale idioty a to vcelku pravidelně. Nejlepší je hrát s premade kamarádama, což je ale taky docela obtížné, když rankem a skillem jsem stejně jen s jedním mým kamarádem. :lol:
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1

Widlajz
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Widlajz » 09 pro 2014 21:47

Kluci nejhorší je chytit rusáky nebo ukrajince na kompetivu... To je na 99% prohra.

Jeslti chcete nechte tady v topicu Váš steam profile nebo mi ho hoďte do SZ já si Vás přidám a můžem zahrát.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3663
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4387
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s mikrofonem Příloha(y)
    od Shokata88 » 19 úno 2025 16:44 » v Problémy s hardwarem
    4
    2693
    od Shokata88 Zobrazit poslední příspěvek
    19 úno 2025 19:18
  • Problém s internetem
    od yakubb23 » 31 led 2025 19:01 » v Sítě - hardware