Blackscreen + zvláštní restart pc
Re: Blackscreen + zvláštní restart pc
Ten spodní konektor je jen jakoby paralelní větev, na které ovšem není žádnej odběr, protože v ní není nic zapojeno.. pak se zase jakoby spojí a pak jako jedna větev jdou do zdroje přímo.. takže vlastně na celé této větvi je jen grafika..
Naposledy upravil(a) .&rew dne 09 pro 2014 22:16, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Ty dva bile konektory co vedou z grafiky - podivej se jestli ty dva cerne konektory ze zdroje - na fotce uplne dole - jsou kazdy na jinem kabelu co vede ze zdroje nebo ne.
Každý z kabelů musí být na samostatné větvi.
Blue Spirit píše:Ty dva bile konektory co vedou z grafiky - podivej se jestli ty dva cerne konektory ze zdroje - na fotce uplne dole - jsou kazdy na jinem kabelu co vede ze zdroje nebo ne.
Každý z kabelů musí být na samostatné větvi.
Ok, takže jestli dobře chápu.. tak ze zdroje musí jít dva kabely (větve), které se u grafiky spojí do jedné větve, která zapadne do napájení karty?
-
- Pohlaví:
Ten obrázek není celý a je to blbě vidět, ale asi to máš dobře. Každý tenčerný musí jít na jeden svůj bílý Molex.
Je potreba zapojit oba dva kabely z grafiky do dvou samostatnych konektoru ze zdroje na samostatnych kabelech co vedou ze zdroje.
Je jedno ze je to na konci spojene, cilem je rozdelit zatez na dve vetve napajeciho zdroje. Proto je tam ta rozdvojka.
"Ok, takže jestli dobře chápu.. tak ze zdroje musí jít dva kabely (větve), které se u grafiky spojí do jedné větve, která zapadne do napájení karty?"
Ano, presne tak.
Je jedno ze je to na konci spojene, cilem je rozdelit zatez na dve vetve napajeciho zdroje. Proto je tam ta rozdvojka.
"Ok, takže jestli dobře chápu.. tak ze zdroje musí jít dva kabely (větve), které se u grafiky spojí do jedné větve, která zapadne do napájení karty?"
Ano, presne tak.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 09 pro 2014 22:47, celkem upraveno 1 x.
Blue Spirit píše:Ten obrázek není celý a je to blbě vidět, ale asi to máš dobře. Každý tenčerný musí jít na jeden svůj bílý Molex.
No na bílej molex jdou z grafiky.. ale pak se právě spojí do jedné větve, která jde do zdroje..
Pokud ty dva cerne konektory jsou na jednom kabelu za sebou tak se muze stat to co jsem psal - tato vetev muze byt pretizena. Zdroj sice ma 600W, jenze vsechny vetve dohromady.
Jestli jsou ty molexy jen na jedne vetvi ze zdroje (jednom kabelu) tak to bude chtit bud jiny kabel na napajeni grafiky co se zapojuje na SATA napajeni nebo aspon jednu redukci SATA-MOLEX.
Omlouvám se, že píšu až teď, ale měl jsem včera nějaké výpadky internetu.
Grafiku jsem odpojil z tamtoho molex kabelu, protože jsem našel jednu nevyužitou větev, která má na konci PCI-E konektor.. Kamarád mi říkal, že se to pak nemusí rozdělovat, jako molex, protože tato větev je prý na tu zátěž dělaná. Je to pravda? Nechápu proč jsem tu grafiku měl teda napojenou takto blbě a ne na správnou větev. Rozhodně by to vše vysvětlovalo, protože se to zhoršilo při koupi nového 6-jádrového procesoru, na který jsem ještě osadil neboxový chladič a taky, že na té molex větvi je napájení předku, tlačítka a nějaké LEDky a proto pak to tlačítko blblo.. Zatím jsem to jen přepojil, ale netestoval. Otestuju to na večer, až se vrátím z práce, pak dám vědět! :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Pro 2014 19:07) ---
Tak kabel vymenen na PCI-E ale stejne se to seklo.. Jdu zkusit vyndat ext. Gpu
Grafiku jsem odpojil z tamtoho molex kabelu, protože jsem našel jednu nevyužitou větev, která má na konci PCI-E konektor.. Kamarád mi říkal, že se to pak nemusí rozdělovat, jako molex, protože tato větev je prý na tu zátěž dělaná. Je to pravda? Nechápu proč jsem tu grafiku měl teda napojenou takto blbě a ne na správnou větev. Rozhodně by to vše vysvětlovalo, protože se to zhoršilo při koupi nového 6-jádrového procesoru, na který jsem ještě osadil neboxový chladič a taky, že na té molex větvi je napájení předku, tlačítka a nějaké LEDky a proto pak to tlačítko blblo.. Zatím jsem to jen přepojil, ale netestoval. Otestuju to na večer, až se vrátím z práce, pak dám vědět! :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Pro 2014 19:07) ---
Tak kabel vymenen na PCI-E ale stejne se to seklo.. Jdu zkusit vyndat ext. Gpu
Tak ext.grafika vyndána a proveden test jen na integrovanou.. Vše fungovalo, ač se sekanci při hrách, ale šlo to a neseklo se to ani nerestartovalo. Ovšem odešla mi síťovka z ničeho nic. Tipuju, že prostě je něco se základní deskou, že prostě blbne při zapojené lepší grafice, blbne přední tlačítko a i síťovka, budu to reklamovat a uvidím.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1838
-
od MrVoltz
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 14:29
-
- 4
- 2291
-
od FELINY
24 zář 2024 17:18
-
- 2
- 2375
-
od sasshrek
06 pro 2024 16:11
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4406
-
od Sipsisipi
25 srp 2024 10:37
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”