dll knihovna ;)

...

Moderátor: Mods_senior

HommeR
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

dll knihovna ;)

Příspěvekod HommeR » 04 pro 2007 20:44

Mám takovou velice starou hru Age of Empires II The age of kings.je v angličtině.z netu jsem si stáhl češtinu(soubor language.dll)kterej se má zkopčit do rootu hry a nahradit původnísoubor language.dll.
jenomže když to udělám,tak mi to při spuštění hry vyhodí error že "aplikace nebo knihovna dll language.dll není platnou bitovou kopíí windows".nevím teda proč to nejde.....

tak jsem zkusil takovou kravinu :lol: :lol: :lol:
otevřel jsem původní (funkční) language.dll v txt. dokumentu a přeložil si(přepsal) asi 2 hlášky.pak jsme to uložil.A opět to hlásilo stejnej error.asi je to kravina,ale moc se v tomhle nevyznám,tak bych se chtěl zeptat,jestli se to tak dá udělat,případně jestli jde nějak jinak "rozbít" dll knihovnu a něco tam upravit.A tak bych se chtěl zeptat proč když to nahradím češtinou kterou jsem stáhnul z netu tak to nefunguje?díky :wink:

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 04 pro 2007 21:47

tohle se mi taky stalo ale psalo mi to že se soubory liší velikostí. nový soubor neodpovídá velikostně.error a hotovo
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

HommeR
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod HommeR » 04 pro 2007 21:55

jj liší se mi to o 1kb.......má tam bejt 488kb a je to 487kb.tak sem tam odřádkoval řádek,a skočil oto na 488...ale stejně to nefunguje....

vyřešils to nějak?

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 04 pro 2007 23:11

A co tohle ,nezkoušeno:
http://cestiny.idnes.cz/a/

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 05 pro 2007 12:21

já jsem se na to vykašlal.ta angličtina tam není zas tak strašná
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

HommeR
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod HommeR » 05 pro 2007 17:24

jaro3:tam jsou stejné češtiny které jsem už zkoušel...

mamphisto:jj není tak strašná ale chci ta m mít aspon ty hlášky při hře v CZ,někdy mě to překládání odtahuje od hry :lol:

Zpět na “Vše ostatní (sw)”