Ahoj,
prosím vás, odešel mi v tomto noťasu SSD disk a velmi špatně se schání nový. Tedy neodešel úplně, ale prostě windows v něm pracují velmi pomalu. Pořídíl jsem si SD kartu, s tím, že bych OS nainstaloval na ní a nemusel bych tak schánět nový disk. Bohužel BIOS neumí bootovat přímo z SD Karty. Nevíte jak se dá toto zařídit? Zda je to možno zařídit nějakým BOOT Managerem, či nainstalovat něco na původní SSD, co by přeplo boot na paměťovku? Děkuji.
Acer aspire one ZG5 - špatný SSD
Acer aspire one ZG5 - špatný SSD
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
-
- Pohlaví:
Re: Acer aspire one ZG5 - špatný SSD
Obávám se že to nejde a pokud ano, bylo by to hrozně pomalé. Co s tím vlastně máš, co je to za počítač?
Neni to ten notebook od Bedy Travnicka? To mi jednou donesl kolega ze to dostal k sekacce a ze je to ukrutne pomale - aby nebylo kdyz to SSD ma zapis pouze 10 MB/s.
Osobne bych SD kartu misto disku nepouzival - mame to ve vizualizacnich pocitacich a zivotnost te karty je cca 4-8 mesicu. Lepsi by bylo bud sehnat SSD co ma ZIF rozhrani, nebo pokud se to vejde tak redukci ZIF-mSATA a do ni mSata disk.
http://www.ebay.com/itm/NEW-mSATA-PCI-E ... 4187d42bef
Osobne bych SD kartu misto disku nepouzival - mame to ve vizualizacnich pocitacich a zivotnost te karty je cca 4-8 mesicu. Lepsi by bylo bud sehnat SSD co ma ZIF rozhrani, nebo pokud se to vejde tak redukci ZIF-mSATA a do ni mSata disk.
http://www.ebay.com/itm/NEW-mSATA-PCI-E ... 4187d42bef
Ano, to je on. Ta redukce se tam nevejde, je tam opravdu málo místa. Ten disk je prostě tak pomalý, že instalace windows trvala cca 5 hodin a pak je systém zcela nepoužitelný. Nevím zda se schánení nového SSD vyplatí :/
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"
"Milan Hvězda"
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 1896
-