Dobrý den,
přišel jsem se s Vámi poradit ohledně nové PC sestavy. Postavil jsem sestavu s deskou MSI H81M P33, procesorem Intel Pentium G3220 a už když jsem zapnul zezadu zdroj, tak mi bylo divné, že se hned v PC protočily ventilátory a hned začaly běžet aniž bych mačkal power button a HDD dioda po tmě malilinko svítí jako by do ní šel nějaký minimální proud(toto jsem zjistil až teď ráno že to malinko mžourá) ikdyž power button nesvítí tváří se, že je PC fyzicky vypnuto. power switch zaseknutý není. PC jsem Spustil, nainstaloval s Windows 7 64bit a pak jsem přišel na problém, že dám start -> Vypnout ale PC jen zhasne, monitor, vypne disky ale zůstane svítit dioda HDD a deska se nevypne úplně. Když držím tlačítko POWER, tak se také nevypne, ani nemám přehozená tlačítka na desce s reset switch, to jsem také zkoušel a kontroloval. Když zmáčknu reset, tak se resetuje ale vypnout prostě zaboha ne-e.
Osobně to vidím na nějakou vadu desky nebo zdroje ale nevím...s tímhle jsem se ještě nesetkal. Co si o tom myslíte Vy? Děkuji za rady..
Problém s vypínáním
Re: Problém s vypínáním
OK odpovím si tedy sám.
Zdroj od EuroCase 350W je špatnej. Spíná automaticky při přivedení síťového napětí a nejde vypnout. S corsairem z mého PC to jede normálně, takže reklamačka a poštovné v čudu :(
Zdroj od EuroCase 350W je špatnej. Spíná automaticky při přivedení síťového napětí a nejde vypnout. S corsairem z mého PC to jede normálně, takže reklamačka a poštovné v čudu :(
-
- Pohlaví:
Pokud něco reklamuješ, musí, resp. měli by ti vrátit i poštovné. Mně se to podařilo.
1. EuroCase zdroj už nikdy nekupuj!
2. Při reklamaci by Ti měli vrátit poštovné, které zaplatíš Ty za poslání do reklamace a poštovné zpět z reklamace by měli zaplatit oni. Poštovné za první zásilku by Ti měli vrátit jen v případě, že Ti budou vracet peníze. Ale při reklamaci to výslovně požaduj, někdy jsou vyčůránci, kteří dělají, že to neví, nebo se i brání to zaplatit. Ale podle OZ (Občanského zákoníku) na to máš plné právo.
2. Při reklamaci by Ti měli vrátit poštovné, které zaplatíš Ty za poslání do reklamace a poštovné zpět z reklamace by měli zaplatit oni. Poštovné za první zásilku by Ti měli vrátit jen v případě, že Ti budou vracet peníze. Ale při reklamaci to výslovně požaduj, někdy jsou vyčůránci, kteří dělají, že to neví, nebo se i brání to zaplatit. Ale podle OZ (Občanského zákoníku) na to máš plné právo.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
OT:
Jak píše wattmetr prodejci jsou vychcaní. Např. jsem kupoval cca před rokem ještě u obyčejné Alfa comp - nynější T.S.BOHEMIA a.s. PC sestavu. Ptal jsem se, jestli mi vrátí poštovné, když odešlu věc přes poštu na reklamaci. Tak mě přepojovali furt na někoho výše. Bylo mi řečeno, že T.S.BOHEMIA koupila pouze značku, s tím že veškeré závazky z nich padají(to je bohužel fakt), takže reklamují prý z dobré vůle a že teda vrácení peněz za poštovné je "diskutabilní", ještě jsem nereklamoval, takže nemůžu říci, jak to dopadlo.
Jak píše wattmetr prodejci jsou vychcaní. Např. jsem kupoval cca před rokem ještě u obyčejné Alfa comp - nynější T.S.BOHEMIA a.s. PC sestavu. Ptal jsem se, jestli mi vrátí poštovné, když odešlu věc přes poštu na reklamaci. Tak mě přepojovali furt na někoho výše. Bylo mi řečeno, že T.S.BOHEMIA koupila pouze značku, s tím že veškeré závazky z nich padají(to je bohužel fakt), takže reklamují prý z dobré vůle a že teda vrácení peněz za poštovné je "diskutabilní", ještě jsem nereklamoval, takže nemůžu říci, jak to dopadlo.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4458
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06