Ahoj, tak svuj problen napíšu sem bo se to podobá dosti mému problemu. Eh kde bych začal ... no moje pc je cca 3 roky staré, přidal jsem RAM , vyměnil monitor, zdroj, a chladic u procesoru.. , nevim zda li to dělalo na zacatku kdyz jsem pc kupoval ale ted mě to vážně štve ... teda sere :), dneska jsem přeinstaloval windows 8 a dal 8.1 a porad stejny problem ... jako tady kolega nahoře, sekne se mi natvrdo pc, obrazvka se hodí do jedné barvy , krémové třeba když posloucham hudbu pracuju s photoshopem nebo píšu tenhle text a naraz bum tvrdy sek a trtrtrtrtrtrtrt zvuk ze sluchatek po tvrdem seknuti... vzdy a na 100 % pomuze restartovani ... , nekdy ale to jen velmy zřídka kdyz se to takle sekne tak po cca 4 s se to odsekne a napise to dole vpravo že ovladac graficke karty byl restartovan bo tak nějak ... nevim zda li mam dobré ovladače na grafik bo na tu mojí specialní snad žadné neexistuji ani neexistovali .. stala hromadu penez byla nejlepsí ale v ovladacích je porad seriová grafika. tady dávam udaj a název grafiky ATI sapphire HD 5850 1GB DDR5 Toxic , nevím čím to je a už me to fakt šve ořad restartuju pc a praci žadnou neudělam. D9ky za rady, Tom
ps mam pc u topení vadilo by to kabelum které směruji z monitoru do pc ? :) DIk
PC běží, monitor nezobrazuje
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11315
-
od JuRas