Notebook do 13 000
Re: Notebook do 13 000
WinDroid asi si se dival na nakej jinej prtože hw má rozhodně lepší
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten notebook už neni dostpný dlouho, asi jsi se překouknul.. jediný co je tam špatně je baterie která moc nevydrží, plast (dobře zpracovaný a k ceně dobrý), že je bez os, a jen 4gb ram, proto se v téhle ceně na hry se vyplatí ten co jsem poslal, kdyby se tam měl ještě dokupovat systém a ram vyjde už na 16500 skoro.. a to už je sakra rozdíl.. navíc výkon navíc jen o trošku..
k těm hodinám.. kamarád co si ho kupoval u gigacomputeru (ten asus 740m) tak měl 150 hod
k těm hodinám.. kamarád co si ho kupoval u gigacomputeru (ten asus 740m) tak měl 150 hod
Díky za názory. Momentálně se mi nejvíc líbí toto: http://www.czc.cz/asus-x555la-xo051d-se ... 95/produkt
OS moc nepotřebuji. Na hry to nepotřebuju. Občas však grafika.
OS moc nepotřebuji. Na hry to nepotřebuju. Občas však grafika.
dopuručuji tento http://www.alza.cz/toshiba-satellite-c5 ... .htm#popis os tam je a zahraješ si na něm i hry
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ty ruse, ty jsi asi nepoučitelnej co? psal jsem že na czc je za 13k a on to nechce na hry
na grafiku ti stačí i ta hd graphics.. ten co jsi poslal je super.. pokud ti nevadí 4gb ram a bez os neni co dodat..
na grafiku ti stačí i ta hd graphics.. ten co jsi poslal je super.. pokud ti nevadí 4gb ram a bez os neni co dodat..
Souhlasím s WinDroidem.
Ta Toshiba mi pripadá hrozna, lesklý display, pomalý disk...
Ohledně asusu, tak prý by tam měl být volny RAM slot. Bohužel každý prodejce to podává jinak. Nevíte jak najisto zjistit kolik to má slotů?

Ohledně asusu, tak prý by tam měl být volny RAM slot. Bohužel každý prodejce to podává jinak. Nevíte jak najisto zjistit kolik to má slotů?
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tahle série má volný slot.. zaručuji, prošel mi rukama.. (kdyžtak je to v manuálu, ten můžeš najít na netu)
Děkuji všem. Momentálně se rozhoduji mezi tim HP 450, Asusem x555la a nebo toto: http://www.czc.cz/hp-probook-450-g2-cer ... 60/produkt
U Asusu se bojim odolnosti konstrukce a taky že za chvilku bude vypadat hrozně ušmudlaně. Zase se mi líbí 7200 otáček.
Jaký máte názor tu grafiku u hp 450 g2?
Který z nich?
Díky moc za pomoc.
U Asusu se bojim odolnosti konstrukce a taky že za chvilku bude vypadat hrozně ušmudlaně. Zase se mi líbí 7200 otáček.
Jaký máte názor tu grafiku u hp 450 g2?
Který z nich?
Díky moc za pomoc.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Určitě ten asus odolnej je v pohodě.. k těm otáčkám dodám že u notebooků je 7200 celkem nevýhoda, je to hlučnější a víc to žere.. to se pak projeví na baterce.. o moc rychlejší než klasických 5400 to neni
ještě sem přihodím tenhle notebook, je určitě povinnost se o něm zmínit..: http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-u330p ... 639277.htm
15k - hliníková konstrukce, podsvícená klávesnice, ideální velikost 13.3", tenký pouze 18mm na nejtenčím místě 4,5mm, výdrž baterie neuvěřitelných 10 hodin, silná grafika (na velikost tenkost a že jsou dobře vybaveny ostatní věci tak ano je silná), 8gb ssd pro zrychlení systému, windows v ceně
jako nevýhodu bych počítal lesklý displej, pro někoho špatné pro někoho dobré, má lepší barvy ale jsou vidět odrazy.. to už je subjektivní co je lepší
a že neni mechanika, ale u ultrabooků to je běžnost.. je spousta kompromisů pokud neni mechanika..
ještě sem přihodím tenhle notebook, je určitě povinnost se o něm zmínit..: http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-u330p ... 639277.htm
15k - hliníková konstrukce, podsvícená klávesnice, ideální velikost 13.3", tenký pouze 18mm na nejtenčím místě 4,5mm, výdrž baterie neuvěřitelných 10 hodin, silná grafika (na velikost tenkost a že jsou dobře vybaveny ostatní věci tak ano je silná), 8gb ssd pro zrychlení systému, windows v ceně
jako nevýhodu bych počítal lesklý displej, pro někoho špatné pro někoho dobré, má lepší barvy ale jsou vidět odrazy.. to už je subjektivní co je lepší
a že neni mechanika, ale u ultrabooků to je běžnost.. je spousta kompromisů pokud neni mechanika..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1996
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
19 lis 2024 13:15