Zaprvé: Účty >> Když otevřu C:\\Users , je tam stále jeho účet i když jeho profil byl smazán. To samo o sobě by mi až tak nevadilo, horší však je, co mi opravdu leze krkem.. Že pokaždé co nainstlaluji např. nějakou PC hru, v profilech se automaticky zadá jeho "nick". Chtěl bych vědět, jak nastavit, aby se tam nastavil můj, popř. žádný.
Zadruhé: Vzdálená plocha GOOGLE >> To je věc, která mi absolutně nenechá chvíli "soukromí" :) Brácha tady měl vzdálené ovládání plochy od Google a tu aplikaci (či co to je) má na mobilu. Samozřejmě není nic příjemného, když kreslím nebo animuju (viz např. profilovka) něco čistě pro sebe (mám ke svým výtvorům ve velké většině jiný vztah než jako k pouhým obrázkům či videím) a najednou se dole na obrazovce objeví : "Vzdálené ovládání plochy Google" nebo něco takového a je tam možnost "ukončit přenos" nebo tak nějak. Samozřejmě můžu bráchovi zavolat ať "MI SEM NELEZE" ale koneckonců .. myslím že chápete že nechci vypadat jak uplný "trapák" co to neumí :/

Zatřetí: Dost často se mi stává, že chci něco přejmenovat (např.) a ukáže se "Nemáte oprávnění" ... huh ? To se mi na win XP nikdy nestávalo a tady na Win7 jeden problém vedle druhého...... Rád bych věděl, KDO má tedy oprávnění, když ne správce počítače a jediný účet na NB
Začtvté:http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=39&t=144450 >> tento problém stále přetrvává a já vůbec netuším, čím by to mohlo být. Více informací přímo v topicu

A jen předem píšu, reinstalaci OS beru jako poslední možnost, protože zatím nemám externí HDD a nemám kam uložit všechna uložená data, které tu mám.
Předem díky za alespoň nějaké odpovědi ^^ s Pozdravem,, Murasakiirono/Shadymoore