Zdravím mám takovej problém.
Na mém notebooku se rozbil monitor a tak jsem tam připojil obyčejný. Jenže jsem něco nastavoval a klikl jsem na kolonku INTEGROVANÝ DISPLEJ. Nevěděl jsem co s tím tak jsem tam připojil další monitor. Tam jsem na to klikl znova a je to v prdeli. Oba dva monitory svítí oranžově (tl. napájení). Řekl bych, že jsem ten obraz ějak překlikl na ten rozbitej notebook, nejde ten integrovaný displej nějak vypnout kláve. zkratkou?
Jak vypnout integrovaný displej? Vyřešeno
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak vypnout integrovaný displej?
Zkus
+ P

Nefunguje u žádnýho, ale dík.
- tobiasekll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Win + P by měl fungovat, ale musíš ho zmáčknout 4x. Toto řešení by mělo hlavně fungovat u W8.
MB: MSI B450 Tomahawk
CPU: AMD Ryzen 5 3600X
GPU:MSI Radeon RX 470 GAMING X 8G
RAM: Kingston HyperX Predator DDR4 3333 2x8 GB
CPU Cooler: Scythe Mugen Max
SSD NVMe: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 512 GB
SSD SATA: Crucial MX500 500 GB
Zdroj: EVGA Supernova G2 750 W
Skříň: Nanoxia Deep Silence 3
Windows 10 Pro 64bit
CPU: AMD Ryzen 5 3600X
GPU:MSI Radeon RX 470 GAMING X 8G
RAM: Kingston HyperX Predator DDR4 3333 2x8 GB
CPU Cooler: Scythe Mugen Max
SSD NVMe: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 512 GB
SSD SATA: Crucial MX500 500 GB
Zdroj: EVGA Supernova G2 750 W
Skříň: Nanoxia Deep Silence 3
Windows 10 Pro 64bit
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Co máš na notebook ani při nabíhání PC se displej nerozsvítí? V jakém nastavení si klikl na integrovaný displej?
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Kombinací WIN + P aktivuješ možnost volit aktivní displej. Protože máš ale jako aktivní displej zvolený ten vestavěný, nevidíš to. Po volbě WIN + P stiskni klávesu šipka, tím v zatím neviděném okně zvolíš jinou možnost než vestavěný displej, a potvrď enterem. Tím zvolíš některou ze tří dalších možností (Pouze externí displej / Duplikovat / Rozšířená plocha), která by měla externí displej aktivovat. Funguje u WIN 7 a WIN 8 i 8.1.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Mám windows vista, ani 4x to nešlo.
Jde o to, že obrazovka u notebooku je prasklá. Do včerejška jsem používal monitor od přítele. Potom jsem klikl na něco jako INTEL (ikonka vpravo-dole), potom na něco jako VÝSTUP DO a potom jsem zatrhl INTEGROVANÝ DISPLEJ. Ten hned zčernal, zapojol jsem druhej monitor, ale tam jsem to máčkl znova. PC zapnu a monitory jsou černý + obrazovka u notebooku prasklá.
To WIN + XP mám udělat když mám nějaký monitor zapojený?
Jde o to, že obrazovka u notebooku je prasklá. Do včerejška jsem používal monitor od přítele. Potom jsem klikl na něco jako INTEL (ikonka vpravo-dole), potom na něco jako VÝSTUP DO a potom jsem zatrhl INTEGROVANÝ DISPLEJ. Ten hned zčernal, zapojol jsem druhej monitor, ale tam jsem to máčkl znova. PC zapnu a monitory jsou černý + obrazovka u notebooku prasklá.
Mám windows vista, ani 4x to nešlo.
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo, nastavuje se pouze tehdy, když PC rozpozná, že máš k nastavení více monitorů.
//Pak ještě můžeš zkusit klávesovou zkratku CTRL+ALT+F1 (samozřejmě se zapojeným monitorem).
//Pak ještě můžeš zkusit klávesovou zkratku CTRL+ALT+F1 (samozřejmě se zapojeným monitorem).
Tak velice ti děkuji, vše funguje jak má.
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak vypnout integrovaný displej? Vyřešeno
Nemáš zač, můžeš označit vyřešeno.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
HDMI dotykový displej pro raspberry.
od BigSandy » 01 led 2025 10:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 13
- 5762
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
02 led 2025 12:46
-
-
-
Jak vypnout zálohování fotografií na Ondrive Příloha(y)
od Speed_dead » 01 kvě 2025 12:40 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 1865
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
01 kvě 2025 14:06
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”