Čau, shánim telefon k vánocům, tak do 3500, výš bych jít nechtěl, po telefonu požaduju pokud možno co největší výdrž baterie, a takovou drobnou nutnost led diodu na svícení u foťáku. Jinak nějakej spešl požadavek nemám, akorát display max 4,5", větší už asi ne.
Dostal jsem tip na
LG F60, což vypadá slušně, jen ten display nic moc, ale to aspoň hraje ku prospěchu baterce.
Už jsem vyloučil všechny "ojetiny", pochybný značky, a telefony za super ceny od pochybnejch obchodníků (supernejlepsejsiobchodstelefonama.cz, atd..) Lumie jsem Taky vyloučil, protože se na tyhle peníze nedá sehnat nic se světlem, takže nejspíš skončim u androida, ios ani bb nepřipadá v týhle cenový relaci v úvahu.
původní obsah tématu
► Zobrazit spoiler
Zdar, mám možnost koupit tenhle mobil za 2800, má to smysl, nebo je to krám kterej brzo vyhodim? Jako cena je to dobrá, ale android jsem nikdy nějak moc nemusel, já byl vždycky na nokie nebo ios, takže počítám s tím že nebudu nadšenej, ale za necelou trojku momentálně takhle na honem asi nic lepšího neseženu.
Tak jeslti máte někdo nějaký zkušenosti s tímhle typem nebo klidně jen se značkou, nebo cenný rady, budu rád.
http://www.alza.cz/prestigio-multiphone ... 457063.htm