BSOD během her
Re: BSOD během her
Myslím, že více pomůže test pomocí např. Memtestu, je to také v tom tématu s BSODem co má v podpisu Oxxid :)
Pc sestava : CPU Intel Core i5 6500 3,2Ghz | MB : MSI B150 PC MATE | GPU : MSI R9 280 3GB | RAM: 16GB Kingston HyperX Fury 2133hz | HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB | Zdroj: Enermax NAXN ENP450AGT 450W | Case: CoolerMaster Elite 370
Použij MemTest86 a udělej několik průchodů přes noc. Jsou tam ještě jiné minidumpy?
Nejsou, tento byl jediný. MemTest udělám během dne, z Crystal Disk Info logu a toho systémového protokolu se na nic nepřišlo?
Na systemovy log už jsem nekoukal (jsem na telefonu) a podle SMART atributů je disk OK.
Takže z dneška, nejdříve BSOD z důvodu chyby dxgmms1.sys a po pár hodinách nvlddmkm.sys. Oboje během hraní. Z nouze jsem tak zkusil aktualizovat DirectX a nahodit momentálně předposlední verzi ovladačů grafiky - z 340.52 na 337.88. Nezabralo. Záleží hodně na tom MemTestu? Musel jsem ho nečekané zrušil, bylo hotovo něco přes 50% a errors 0. A podařilo se něco zjistit z těch systémových logů?
Jak se dostanu domů tak se podíval jestli tam nejsou nějaké záznamy naznačující chybu disku - velmi nepravděpodobné, jak již naznačoval výše mistr Milínes.
Upni další minidumpy, jsou nějaké grafické artefakty v obraze?
Upni další minidumpy, jsou nějaké grafické artefakty v obraze?
V logu co jsi mi vyexportoval jsou dalsi bugchecky, jsou ruzne, ale dost mozna memory-related. Nevidim chybujici modul, ale muze to mit spojitost s grafickym adapterem. Potreboval bych vsechny minidumpy.
Nech to dojet minimalne do testu #8, vidis to vpravo nahore.
Nech to dojet minimalne do testu #8, vidis to vpravo nahore.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3699
-
od Laniga
Zobrazit poslední příspěvek
14 úno 2025 14:07