Zesílení signálu TV Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Zesílení signálu TV
Podívej se jako to jde u sousedů. Pak můžeš zkusit vyměnit anténní kabel od zásuvky k TV a přeladit TV. Je možné, že to je jen špatně naladěné.
U všech to jde stejně špatně. Kabel můžeme zkusit vyměnit, TV by měla být ok, asi před měsícem si koupila novou.
Zkusím si odchytit správce.
Zkusím si odchytit správce.
-
- Pohlaví:
pokud to jde špatně všude, výměna kabelu je zbytečná. I nová televize může být špatně naladěná
ale to že to nejde i jinde tento problém skoro vylučuje.

Prvni co je potreba je zmerit silu signalu a kvalitu, a to vsude. Coz znamena pozvat k tomu nekoho, kdo to umi a ten teprve rekne co se s tim da delat a co je spatne.
Logika zrni mi obraz -> tak tam nacpu nahodne vybrany zesilovac se taky muze projevit tak, ze ta televize muze prestat fungovat vsem.
Logika zrni mi obraz -> tak tam nacpu nahodne vybrany zesilovac se taky muze projevit tak, ze ta televize muze prestat fungovat vsem.
Heuréka! Objevili jsme Ameriku!
To vše je věc provozovatele a ne tazatele, nemyslíš??
To vše je věc provozovatele a ne tazatele, nemyslíš??
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: Zesílení signálu TV Vyřešeno
Tímto bych to pánové ukončil. Rady jsem dostal, díky za ně. Dávám vyřešeno, ať se to tady ještě nepohádá.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3137
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
24 pro 2024 11:45
-
-
Jak změřit kvalitu signálu na iOS a Abdroid
od teichmann.ondrej » 20 pro 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 2863
-
od teichmann.ondrej
Zobrazit poslední příspěvek
20 pro 2024 20:07
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”