Zdravím, vyskytl se mi problém na mém ntb Dell Latitude E4300. Po zapnutí mi asi po pul minutě přestane reagovat spodní lišta, jako by tam nebyla, nejde na nic klikat, ikony na ploše jdou, ale po otevření už nejdou zavřít (přestane reagovat horní lišta).
Dále pokud se pokusim napsat něco v prohlížeči (firefox) třeba do googlu, píše to jen ob jedno písmeno a místo dalších písmen to zmáčkne střední tlačítko myši.
Začlo mi to dělat cca po čtvrt roce používání a asi po 3 dnech od instalace avg free. Zkusil sem formátovat disk, odstranit a vytvořit nový oddíl, a následně sem nainstaloval znovu win 7 proff, bohužel bez výsledku a na čisté instalaci se to chová úplně stejně.
V nouzovém režimu se to projevuje také.
Nereaguje spodní lišta
Re: Nereaguje spodní lišta
Nikdo nic ?
Externí klavesnice už mačkání středního tlačítka myši už nezpůsobuje. Notebook sem před nedávnem čistil a klavesnici sem měl vyndanou. Sem si ale jistý že je tam nasazená správně. Tohle bych teda za vinu dal hardwarvé myši na ntb nad touchpadem, a ta by mohla jit nejak vypnout
každopádně problém se zamrzáváním oken a lišty beze změn
každopádně problém se zamrzáváním oken a lišty beze změn
Naposledy upravil(a) KokyCZ dne 19 pro 2014 11:23, celkem upraveno 1 x.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
A neni svazana s touchpadem? Tedy ze vypnes bud oboje nebo nic.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Pohlaví:
No kontrola není nikdy od věci. Člověk si je často na 100% jstý že to je správně a potom zjistí, že to správně nebylo.
zeus píše:A neni svazana s touchpadem? Tedy ze vypnes bud oboje nebo nic.
To máš asi pravdu, při vyndání je to jeden kus.
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Pro 2014 11:36) ---
Udělal sem nějaké fotky pro lepší přehled. Vyzkouším jí tam znova nasadit, jestli bude změna.
--- Doplnění předchozího příspěvku (19 Pro 2014 11:51) ---
Ještě mě napadlo ohledně zamrzání lišty: Při reinstalaci windowsu sem neodstraňoval oddíl "rezervováno systémem" pač sem si nebyl jistý co to udělá. Je možný že by se problém přenášel na čisté instalace z tohodle oddílu kterej má cca 100mb?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Čistil jsem klávesnici je celkem nic neříkající pojem. Záleží také na tom čím jsi čistil a jak. Uvedený stav odpovídá buď poškozené klávesnici, ať již mechanicky nebo zateklo tekutinou. Také jsi mohl na netu ulovil nějakou verbež. Zkus vložit log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce a požádej o kontrolu. Místní virobijci se mrknou, zda je PC čistý, nebo ne. Návod najde v Články a návody.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Čistil sem větráček, a klavesnici od bordelu zapadanýho, stlačeným vzduchem
Hijack log určitě pošlu v průběhu víkendu
Hijack log určitě pošlu v průběhu víkendu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-