Nejdou mi smazat žádná CD-RW Zkoužel jsem to v několika vypalovacích programech a v obou mechanikách.Jedna je GSA-H42L druhá GSA 4166B .Ta CD-RW jsou různých značek - BASF,GIGAMaster,Samsung,Verbatim a vždy mi to napíše dik nelze smazat.OS Win XP home SP2.Tak a teď to hlavní.U syna na PC Win XP proSP2 v mechanice GSA 4163B jdou všechna ta média v pohodě vymazat.Tím je zřejmé,že to plackama nebude.Napadá vás něco?Sem z toho docela nešťastnej páč jsem si na RW začal vypalovat stahnuté filmy a seriály,které mi utečou v bedně a nehodlám je skladovat.Prostě kouknout a přemazat něčím jiným.
//Ltb: ikona vyřešeno
Nejde smazat CD-RW (vyřešeno) Vyřešeno
Nejde smazat CD-RW (vyřešeno) Vyřešeno
Naposledy upravil(a) BROZA dne 07 pro 2007 18:03, celkem upraveno 1 x.
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
-
- Pohlaví:
-
- Pohlaví:
Re: Nejde smazat CD-RW
dneska snad uz cdcka malo kdo pouziva skoro nic se tam nevejde 

Koukal jsem do Info Tool a na záložce ovladače jsem ASPI nenašel.Jinak mechaniky detekují veškerá média naprosto v pohodě,umí z nich číst data prostě vše v normálu.Dokonce mi i na ta RW vypaluje,pokud je tedy u syna smažu.Prostě jediné co nejde,je to mazání.Přeinstalovávat jsem nezkoušel,páč vypaluji vše v Neru a poté co jsem odhalil tuto závadu,tak jsem tam nainstaloval jiné programy a ty taky na mazání nefungují.Ale možná zkusím ted přeinstalovat Nero.Třeba to pomůže.
Re: Nejde smazat CD-RW
nafik píše:dneska snad uz cdcka malo kdo pouziva skoro nic se tam nevejde
mě to na 1díl seriálu v divx bohatě stačí.zaplním ho sotva do poloviny.Spíš jsem čekal nějaký konstruktivní post.

-
- Pohlaví:
Aspi jsou potřeba. Nainstaluj a uvidíš jestli to pomůže.
http://www.video.az4u.info/redakce/inde ... sekce=3366
http://www.video.az4u.info/redakce/inde ... sekce=3366
-
- Pohlaví:
hele nevím.stahl jsem tyto
Adaptec ASPI 4.71
anglicky
Nejnovější verze ASPI ovladačů od firmy Adaptec. Je třeba spustit instalační soubor INSTALL.BAT s parametrem XP32 pro procesory Pentium a XP64 pro procesory Itanium.
0,5 MB
freeware
W2000, XP
D O W N L O A D
z tvého odkazu poklikal jsem aspiinst odklikal to,zrestartoval no a výsledek je jaký je.
Adaptec ASPI 4.71
anglicky
Nejnovější verze ASPI ovladačů od firmy Adaptec. Je třeba spustit instalační soubor INSTALL.BAT s parametrem XP32 pro procesory Pentium a XP64 pro procesory Itanium.
0,5 MB
freeware
W2000, XP
D O W N L O A D
z tvého odkazu poklikal jsem aspiinst odklikal to,zrestartoval no a výsledek je jaký je.
-
- Pohlaví:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 5480
-