Vypnutí PC
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Moriss píše:Blue Spirit píše:Jen bych dodal, že SP2 se má instalovat hned na čistý OS, pozdější doinstalování někdy dělá problémy. Nejlepší je SP2 integrovat do OS např. programem nLite.
No ja sem to tam naistaloval mnohem pozdeji po instalaci win. Vim ze to byla chyba ale po instalaci sem si to nejak neuvedomil... myslis, ze by se to pomoci toho programu na integraci do win mohlo zlepsit? Jako kdybych sp2 odistaloval a pak integroval... Neudela to ve vysledku jeste vetsi bordel?
Mě to žádný problémy nedělá. Ale tak jak to píšeš to nedělej. Prostě si v nLite integruj SP2 do XP a vypal bootovací CD a až budeš příště instalovat, tak tam dáš CD a naistaluje se ti to i s tím SP2.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Je to opačný postup než třeba zde: http://support.microsoft.com/kb/836351/cs
Mě to zkrátilo dobu vypínání z cca dvou minut na půl minuty
Blue Spirit píše:Moriss píše:Blue Spirit píše:Jen bych dodal, že SP2 se má instalovat hned na čistý OS, pozdější doinstalování někdy dělá problémy. Nejlepší je SP2 integrovat do OS např. programem nLite.
No ja sem to tam naistaloval mnohem pozdeji po instalaci win. Vim ze to byla chyba ale po instalaci sem si to nejak neuvedomil... myslis, ze by se to pomoci toho programu na integraci do win mohlo zlepsit? Jako kdybych sp2 odistaloval a pak integroval... Neudela to ve vysledku jeste vetsi bordel?
Mě to žádný problémy nedělá. Ale tak jak to píšeš to nedělej. Prostě si v nLite integruj SP2 do XP a vypal bootovací CD a až budeš příště instalovat, tak tam dáš CD a naistaluje se ti to i s tím SP2.
Aha. Ok. To jo. Udelam to. Ale ted mi to nepomuze...
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
Michal Kudlak píše:Je to opačný postup než třeba zde: http://support.microsoft.com/kb/836351/cs
Tak to je prd, jelikoz to mam uz defaultne vypnute.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 28
- 5893
-
od Dejv28
Zobrazit poslední příspěvek
10 čer 2025 21:35