Zlínský kraj - slet - oblastní organizace
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior
- pikaso.andreas
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
Zlínský kraj - slet - oblastní organizace
Takže, nejlepší bude, založit téma přímo na Zlín a okolí. Sraz by mohl být ve Zlíně. Byl by to slet pro lidi z okruhu 100 Km :-) zhruba... V tématu sletu jsou lidé, co chtějí ve Zlínské odnoži dělat nástěnkáře a v kantýně, tyhle místa jsou volné. Můžeme udělat volby, na předsedu a ostatní pozice v kmenu
Mám další nápady, třeba když bude někdo mít extra problém s PC, může člen Zlínské odnože vyrazit problém řešit :-) Něco jako žlutí andělé na cestách... Takže Andělé u PC .... Co si myslíte? A občas se udělají větší akce pro celou ČR a pokaždé můžou být na jiném místě... Jednou ho udělají Zlíňáci, později Pražáci .... 
- pikaso.andreas
- Level 4

- Kontaktovat uživatele:
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
já jsem ze Zlína, ale "žlutého anděla" bych fakt nestíhal dělat.mám školy až nad hlavu. obzvláště když zlínské UTB začíná a končí nejdřív, takže když se všichni ještě flákají tak nám už začíná zkouškové a žádná sranda to není
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Baron Prášil
- Master Level 7