Dobrý den ,
hledám nějaký čínský obchod ,kde by byl nejlevnější.Našel jsem že na 1949deal ho mají za 5395 kč plus ochrana na display ,a nějaké kryty .Víte o některém čínském obchodě kdo ho mají levněji ,nebo k němu mají víc příslušenství .
Děkuji
thl 5000 ,kde nejlevněji
thl 5000 ,kde nejlevněji
Naposledy upravil(a) lubos123 dne 23 pro 2014 16:35, celkem upraveno 1 x.
Re: thl 5000 ,kde nejlevněji
ale v číně ho mají za 5 tisíc :) A doprava zdarma
5400 Kc telefon, 1100 DPH a 200 Kc celni poplatky.
To mi prijde drazsi nez u nas.
To mi prijde drazsi nez u nas.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 23 pro 2014 16:31, celkem upraveno 1 x.
- WinDroid
- Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A taky ho můžou zabavit celníci a nebudeš mít nic, dobrej nápad
už jsem z pár čínských obchodů objednával a žádné dph jsem nemusel platit (objednávka za 4000 kč )
Zabavi pouze v pripade, ze se bude jednat o padelek jine znacky.
Obvykle celnik nezabavuje, ale vymeri dovozni poplatky - tzn DPH + 200 Kc pro Ceskou postu.
Jestli jsi nic neplatil, tak to byla pouze chyba celnika.
Standardne je potreba dolozit cenu zbozi napr. pomoci transakce v Paypalu, kdyz nedolozis celnik spocte DPH z obvykle ceny zbozi - coz muze byt take cena v nasich obchodech.
Obvykle celnik nezabavuje, ale vymeri dovozni poplatky - tzn DPH + 200 Kc pro Ceskou postu.
Jestli jsi nic neplatil, tak to byla pouze chyba celnika.
Standardne je potreba dolozit cenu zbozi napr. pomoci transakce v Paypalu, kdyz nedolozis celnik spocte DPH z obvykle ceny zbozi - coz muze byt take cena v nasich obchodech.
dph je možné , ale tych 200 kč pro českou poštu jsem nikdy platit nemusel
Kdyz pouzijes free shipping, tak to posila cinska statni posta (kde to dotuje stat). Coz znamena, ze to u nas skonci na oblibenem miste - celnim oddeleni - a dal to dorucuje Ceska posta, ktera i vyrizuje celni deklaraci.
Dalsi moznost je DHL a pod., kde maji vlastni celni oddeleni, nicmene celnici jsou jedni a ti sami jako u CP.
DPH nezaplatis pouze v pripade, ze to projde skrz celni oddeleni a nebudou mit podezreni ze je to nad 22 Euro. Na coz si v posledni dobe davaji pozor, me osobne za posledni pulrok neproslo bez procleni nic.
Dalsi moznost je DHL a pod., kde maji vlastni celni oddeleni, nicmene celnici jsou jedni a ti sami jako u CP.
DPH nezaplatis pouze v pripade, ze to projde skrz celni oddeleni a nebudou mit podezreni ze je to nad 22 Euro. Na coz si v posledni dobe davaji pozor, me osobne za posledni pulrok neproslo bez procleni nic.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 23 pro 2014 16:39, celkem upraveno 1 x.
- morik242
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no tak místo 1300 za dopravu zaplatíš 1100. Takže jsi na 6xxx a to máš lepší telefony než nějaké čínské. Třeba já jsem našel tento - http://mobilni-telefony.heureka.cz/asus-zenfone-6/ , který je dobrý (měl jsem ho možnost vyzkoušet), kvalitní a není to čina.
„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
- Mark Twain
- Mark Twain
Za dopravu nezaplati nic.
Ty dve stovky Ceske poste jsou provedeni celniho rizeni, coz je poplatek kteremu se nelze nijak vyhnout.
https://www.ceskaposta.cz/rady-a-navody ... nici#cenik
Ty dve stovky Ceske poste jsou provedeni celniho rizeni, coz je poplatek kteremu se nelze nijak vyhnout.
https://www.ceskaposta.cz/rady-a-navody ... nici#cenik
No a ty 2 stovky platí čína ? Já jsem je nikdy neplatil
Naposledy upravil(a) lubos123 dne 23 pro 2014 16:45, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1515
-
od pompeus50
Zobrazit poslední příspěvek
29 bře 2025 21:01