Zdravím,
chci se zeptat jestli na tomto notebooku http://www.gigacomputer.cz/zbozi/685789 ... x012h.html rozjedu nějaké novější hry na nějaké střední detaily. Jako vím, co potřebuju na hry, ale zmátl mě tam ten procák..je to i5tka a má to jen 1.6GHZ. A ještě se chci zeptat jaké máte zkušenosti s tímhle notebookem (jeho majitelé). Díky :)
PS: Pokud je nějaký lepší notebook ve stejné ceně budu rád, když mi ho pošlete :)
Dotaz na výkon NTB
Dotaz na výkon NTB
Naposledy upravil(a) Impra dne 25 pro 2014 18:51, celkem upraveno 1 x.
Re: Dotaz na výkon NTB
Je dost dobrý na tu cenovou hladinu, lepší jsem nenašel. Novější hry by měl rozjet na nejnižší detaily, ale asi ani to nebude nic perfektního, doporučuji přikoupit chladící podložku pro delší životnost. Zkušenost s ním nemám, ale podle komponentů je to docela dobré. Co všechno bys na tom chtěl hrát?
Mám rád kebab. | Youtube
Já nevím, nějaký Far Cry 4, ACčka a nějaký FPSka, CSko potom WoWko, atd. :) když je to i5tka, tak bych na tom teoreticky rozjel i stream, ne? 

Myslím že na minimum na tom rozjedete vše, většinu her na medium-high. Každopádně gigacomp prodává většinou použité zboží to bude asi i případ tohoto ntb.
Použité? Že to tam nemaj nikde napsaný O.o
Maji.
Predvadeci, zaruka 12 mesicu.
Gigacomputer zasadne prodava pouzite nebo repasovane notebooky. Ani se je nenamaha vycistit, takze lze koupit treba pocitac s tunou prachu vevnitr a BIOSem v holandstine
Predvadeci, zaruka 12 mesicu.
Gigacomputer zasadne prodava pouzite nebo repasovane notebooky. Ani se je nenamaha vycistit, takze lze koupit treba pocitac s tunou prachu vevnitr a BIOSem v holandstine

Naposledy upravil(a) petr22 dne 25 pro 2014 19:06, celkem upraveno 1 x.
Aha, jo už to vidím a mám se toho bát? Nebo rozdíl mezi novým a tímhle nepoznám? :)
Pokud to nekdo primo neposkodil tak jediny rozdil je v te kratsi zaruce.
Když se dívám na výkon notebooků a jejich grafických karet, chodívám zde.
Na AC:U zapomeň. Je to graficky náročná hra, se kterou mají problémy i dobré desktopy. Far Cry 4 by to mělo rozjet podle tabulek, ale lepší možnost si je to najít na Youtube, například grafickou kartu nebo samotný notebook (nemohl jsem nic najít).
Tu chladící podložku si kup, bez ní se ti ntb bude dostkrát přehřívat a časem se taky zničí grafárna, chladící podložka to zmírní.
Na AC:U zapomeň. Je to graficky náročná hra, se kterou mají problémy i dobré desktopy. Far Cry 4 by to mělo rozjet podle tabulek, ale lepší možnost si je to najít na Youtube, například grafickou kartu nebo samotný notebook (nemohl jsem nic najít).
Tu chladící podložku si kup, bez ní se ti ntb bude dostkrát přehřívat a časem se taky zničí grafárna, chladící podložka to zmírní.
Mám rád kebab. | Youtube
AC:U to je mi jasný, ale třeba takový já nevím black flagy nebo, tak :) A co si myslíš o tom streamu? bylo by to reálný to na tom rozjet?
Far Cry 4 2014 low 1024x768 34.3 fps a stim procesrom 1.6 ghz asi na tykovehle hry rači zapomen
Co se streamování týče, vůbec nevím. Co bys chtěl streamovat? Jestli ti to pojede ti neřeknu, ale jenom můžu říct, jestli je to na tomto stroji alespoň trošku reálné (např. LoLko ano, Far Cry 4 ne). A je 10.500 opravdu strop, nebo jsi ochoten ještě něco přidat? Třeba bychom se došplhali k lepšímu stroji :)
Mám rád kebab. | Youtube
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 5078
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek